UDALA SE ZA ČOVEKA KOJI JE ČEKAO DETE I IZGRADILA SREĆU NA TUĐOJ NESREĆI: Sad je čuvenu lepoticu stigla najveća BOL

Najlepša brazilska manekenka prolazi kroz najgore dane u životu.

Porodica
08:49h Autor:
UDALA SE ZA ČOVEKA KOJI JE ČEKAO DETE I IZGRADILA SREĆU NA TUĐOJ NESREĆI: Sad je čuvenu lepoticu stigla najveća BOL
Žizel Bundšen, Foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Žizel Bundšen, jedna od najzuspešnijih svetskih top modela, izgubila je majku nakon teške borbe sa karcinomom. Naime, Vanija Nonenmaher umrla je u 75. godini u bolnici u Porto Alegre, a brazislki list "GZH" izvestio je o tome svetsku javnost.

Manekenka se još uvek nije oglašavala ovim povodom, a dobro je poznato da su bile veoma bliske, te su mnogi komentarisali da je Žizel upravo od majke nasledila lepotu.

Žizel Bundšen
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čini se da slavnoj lepotici na privatnom planu ne cvetaju ruže u poslednje vreme. Tek što je uspela da se izdgine posle razvoda, dočekao ju je gubitak najvažnije osobe u životu.

Iako je osvojila sve modne piste i oko nje su se otimali najeminentniji kreatori, nije uspela da sačuva brak koji je izgrađen, kako se ispostavilo na klimavim nogama, ali i nesrećni jedne devojke. Iako su sve godinama kasnije iskristalisali i postali skladna porodica, razišli su se baš u momnetu kada je trebao da počne period uživanja.

Žizel Bundšen
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, u trenutku kada su se Žizel i Tom Brejdi upoznali oboje su imali emotivne lomove. Sportista je još uvek bio sa glumicom Bridžet Mojnahan u vezi, iako im je odnos bio vrlo turbulentan, stalo su se mirili i svađali. Zbog toga su i doneli odluku da naprave pauzu i da shvate da li žele da nastave zajednički život.

Baš u tom momentu Žizel je raskinula duogogdišnju vezu sa glumcem Leonardom Di Kaprijem. Sa tim prekidom se veoma teško nosila, sve dok nije upoznala Toma. Njihovom poznanstvu su kumovali zajednički prijatelji, a oboje ističu da je to bila ljubav na prvi pogled.

- Znala sam odmah ― čim sam ga ugledala. Upoznali smo se preko prijatelja. U trenutku kad sam ga ugledala, nasmešio se i pomislila sam: "To je najlepši, najharizmatičniji osmeh koji sam ikad videla. Razgovarali smo tri sata i po sata i vrlo teško mi je padalo kada sam morala da otputujem u Brazil za božićne praznike.

Žizel Bundšen
foto: Profimedia

Sa druge strane, i tom naglašava da je odmah znao da je Žizel žena njegovog života, to je bilo presudno da istog trenutka ostavi Bridžet, jer sa njom više nije video budućnost.

Par je otpočeo vezu, a mesec dana kasnije pogodila ih je kao munja vest da će Brejdi postati otac ― Bridžet je bila u drugom stanju. Žizel i Tom odlučili su da nastave sa svojom vezom, a osam meseci kasnije Džon je stigao na svet.

Međutim, manekenka je kasnije priznala da je tada razmišljala da raskine sa sportistom, ali ipak su ostali zajedno.

Ljubav su krunisali venčanjem u februaru 2009. godine, samo mesec dana nakon što je Tom zaprosio brazilsku lepoticu, i to na veoma simpatičan način. Kako ne bi ništa pomislila, rekao joj je da požuri kući, jer je njen stan poplavljen! Ali, kada je stigla ugledala je oko nje latice ruža , sveće i Brejdija na kolenu. Iste godine dobili su sina, a tri godine kasnije i ćerku.

Žizel Bundšen
foto: Instagram / Giseleofficial

A onda je kao bomba odjeknula vest da se razvode krajem 2022. godine, a šuškalo se je glavni razlog bila sebičnost slavnog sportiste. Naime, kako su pisali strani mediji, Tom nije hteo da prihvati odlazak u peniziju, što je bio glavni zahtev njegove supruge kako bi ostala sa njim. Sve do tog momenta urpavo ona mu je bila velika podrška u karijeri.

Čuvena manekenka stavila je tačku na 13 godina braka s američkim fudbalerom Tomom Brejdijem, a parnica je završena za kratko vreme zahvaljujući predbračnom ugovoru.

Iako se pre nekoliko godina oprostila od manekenstva i posvetila se porodici, s vremena na vreme učestvuje u nekim modnim kampanjama. Njena linija i dalje je kao s početka karijere, te je još jednom opradvala titulu jedne od najzgodnijih žena na svetu.

1 / 7 Foto: Profimedia

Od turbulentnog do sjajnog odnosa sa bivšom

Američka glumica i model Bridžet Mojnahan, šest godina starija od njega, bila je njegova prva devojka koju je predstavio javnosti. Raskinuli su u decembru 2006, posle tri godine veze, baš kada je Tom upoznao brazilsku manekenku.

- Prolazak kroz to traumatično razdoblje kada sam bila slomljenog srca i trudna okrenulo je moj život naglavačke - ispričala je jednom Bridžit.

Da su sve prevazišli i ostali u dobrim odnosima pokazuje i činjenica da je glumica rodila Tomovo dete nakon njihovog razilaženja 22. avgusta 2007. Sinu su dali ime Džon i zajedno ga odgajaju

Bridžet Monahan
foto: Profimedia

.

Brejdi je sinu kojeg ima s Bridžet jednako posvećen, a Džon je blizak s mlađim bratom i sestrom. Bridžit je odlučila da mu oprosti iako tokom trudnoće nije bio pored nje.

Inače, Tom je jedan od najboljih igrača NFL-a, a nedavno je otišao u penziju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs