PEVAČ URADIO ČAK 3 DNK TESTA DA BI SE UVERIO DA MU JE OTAC: Dobio dete s PO*NO zvezdom kad je video sina FRAPIRAO SE

Poznati pevač, reper Drejk menjao je žene kao čarape, a onda slučajno dobio dete baš sa onom s kojom to nikako nije hteo

Vaše dete & vi
18:03h
PEVAČ URADIO ČAK 3 DNK TESTA DA BI SE UVERIO DA MU JE OTAC: Dobio dete s PO*NO zvezdom kad je video sina FRAPIRAO SE
Foto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uspešnog repera kanadskog porekla, svetu poznatog kao Drejk, bije glas velikog zavodnika što mogu i potvrditi mnoge poznate dame koje su se našle na njegovoj dugačkoj listi bivših. Međutim osoba koja je definitivno bila presudna u njegovom životu i na svet mu donela sina svakako je Sofi Bruso, bivša zvezda filmova za odrasle, a sada umetnica i slikarka francuskog porekla.

Ono što je manje poznato je način na koji se odvijala njihova veza. Naime Drejk i Sofi zabavljali su se veoma kratko 2017.godine , reper tvrdi da su se videli samo nekoliko puta, nakon čega je Bruso obelodanila da čeka Drejkovo dete, što je on demantovao.

Navodno, Drejk je tada 27-godišnju Sofi Bruso molio i zatrpavao je porukama poput: "Želim da abortiraš. Učini mi. Znaš tačno šta radiš i misliš da ćeš dobiti novac", ali ona nije odustajala već je hrabro zakoračila putem ka majčinstvu, hvaleći se stomačićem na društvenim mrežama ali ne govoreći tačno ko je otac.

Drejk
foto: MICHAEL SIMON / INSTAR Images / Profimedia

Kada se dete rodilo, kako je svojevremeno i sam reper priznao, budući da dečak i on izgledaju toliko drugačije, više puta je posumnjao da li mu je on zaista otac. Istakao je kako je glavni razlog za to činjenica da je mališan sasvim beo, plavook i plavokos. Zbog toga je čak 3 puta uradio test za utvrđivanje očinstva pre nego što je saopštio da je postao tata.

SOFI BRUSO
foto: sophie brussaux

Zatim je 2018. konačno objavio da je postao otac, i to nikako drugačije nego pesmom "Priča o Adonisu" što je mališanovo ime. On je u pesmi objasnio da nije krio svog klinca od sveta, već je skrivao svet od svog deteta.

Od tada Drejk uživa u ulozi oca i veoma je posvećen dečaku sa kojim čak deli i datum rođenja. U jednom intervjuu Adonis je istakao koliko mu je zabavno sa tatom i kako se on stalno šali sa njim.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs