Svekrva je od snaje non stop zahtevala DNK test za unuku: Pa sasvim slučajno razotkrila šokantnu aferu

Jedna svekrva je slučajno razotkrila sopstvenu prljavu tajnu raspravljajući o neobičnom izgledu svoje nove unuke

Porodica
15:12h
Svekrva je od snaje non stop zahtevala DNK test za unuku: Pa sasvim slučajno razotkrila šokantnu aferu
Foto: Shutterstock

Nakon rođenja unuke ova svekrva je posumnjala kako joj je snaja sigurno varala sina, obzirom da beba ima zelene oči što niko u njihovoj familiji nema, a kada se raspitala saznala je da takvih očiju nema ni u snajkinoj familiji.

Toliko je komenntarisala ovu "slučajnost" i insistirala na njoj da je isfrustrirana snaja na kraju odlučila da dete i muža podvrgne DNK testu ne bi li joj zapušila usta kada istina izađe na videlo.

DNK, DNK test
foto: Shutterstock

Međutim niko nije očekivao da će usput saznati duboko zakopanu 29-godišnju tajnu koju njena svekrva očigledno ima.

Na njeno veliko zadovoljstvo, suprug je na kraju pristao uraditi DNK test očinstva koji je naravno, kao što su i očekivali potvrdio da on jeste otac novorođenčeta, ali je pokazao još nešto.

Nakon što je detaljnije pročitala rezultate, mlada majka je shvatila da nešto nije u redu. Naime iako je njena ćerka i njegova, njen svekar zapravo nije otac njenog supruga.

žena
foto: Shutterstock

Nakon toliko godina provedenih u braku, mladoj ženi nije palo na pamet da je bilo nevere u životu njenog svekra i svekrve. I iako je ovaj podatak podelila sa svojim mužem, sa svekrom i svekrvom se još uvek nije suočila.

Njen muž želi da kaže svom nesrećnom ocu kako je tolike godine u braku sa lažljivicom i licemerkom, ali ona nije sigurna koliko je to pametno i smatra da sa tako šokantnom vešću treba pričekati.

Iako bi njen svekar trebao ovo da zna, trenutno su toliko umorni od brige za bebu da ne mogu racionalno razmišljati. Ona trenutno iznad svega, najviše oseća krivicu što je uopšte pristala da radi DNK test kojim je htela smiriti celu situaciju, a nesvesno je započela kraj jednog dugogodišnjeg braka.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs