MOJ MUŽ JE RADIO DNK TEST I DOBIO NEGATIVAN REZULTAT, A JA NIKAD NISAM SPAVALA S DRUGIM ČOVEKOM: Tad je počeo naš košmar

Žena je saznala da dete nije njeno na šok način, a njena priča je obišla ceo svet.

Ljubav
11:46h Autor:
MOJ MUŽ JE RADIO DNK TEST I DOBIO NEGATIVAN REZULTAT, A JA NIKAD NISAM SPAVALA S DRUGIM ČOVEKOM: Tad je počeo naš košmar
Foto: Shutterstock

Život dokazuje da skoro svi neverovatni filmski scenariji mogu biti zasnovani na stvarnim događajima. Upravo to pokazuje i priča žene kojoj se život okrenulo naglavačke nakon što je njen suprug uradio DNK test. Naime, mučila ga sumnja da li je njihova ćerka od pet godina njegove, budući da uopšte nije video sličnosti sa devojčicom. Niko nije slutio ni u snu na koji način će se razvijati čitava priča, a još manje kakav će epilog biti - celu porodicu je doslovno šokirao.

Naime, žena (29) je svoju neverovatnu ispovest objavila na "Redditu", a njeno iskustvo je obišlo ceo svet! Niko nije mogao da veruje kakav je bio splet gotovo nemogućih okolnosti. Skladan i srećna porodica odjednom je nestala, a ona je skupila svu snagu i rešila da se bori za istinu.

Oktrila je da je njen muž (31) uradio test očinstva njihove naslednica, a na opšte iznenađenje, rezultati su bili negativni, što je značilo da on nije biološki otac deteta.

otac i ćerka
foto: Shuterstock

Kada je to čula, bila je potpuno skrhana. Priznala je da, pošto su rezultati testa dostavljeni, nije mogla da prestane da plače ceo dan. Znala je da ga nikada nije prevarila i da je baš on ljubav njenog života, istaknuvši da ga voli još od koledža.

Žena je sigurna da za njihovu ćerku nema drugog potencijalnog oca. Objasnila je da su bili u srećnom braku i da su aktivno pokušavali da dobiju i drugu bebu.

Razorila ju je činjenica da je njen partner i pomislio da mu je bila neverna. Međutim, kada su stigli negativni rezultate muž više nije imao poverenja u nju, a njegovo ponašanje se umnogome promenilo. Očajna žena je priznala da nije znala kako da ga ubedi da je to pogrešan test i da se osećala zaista uplašeno.

Njen dugogodišnji saputnik postao je hladan i sumnjičav. Stalno je zahtevao da vidi telefon svoje žene, proveravao je svaki njen korak, sve dok ona nije zahtevala da joj objasni zašto uporno nastavlja sa takvim postupcima koji su je sve više povređivali.

krevet, problemi u krevetu, svađa
foto: Profimedia

Osim toga, sve se više udaljavao i od ćerke. Satima je ostao u svojoj kancelariji, a njegova žena čak nije znala ni gde je, ni šta radi. Jednog jutra, čak ju je optužio za varanje, rekavši da je uradio test nakon što je shvatio da oči njihove ćerke prirodno ne dolaze od njenih plavookih roditelja. Čak je želeo da je izbaci iz kuće. Kako nije želela da napusti dom, jednom prilikom ju je čak i zaključao u sodi njihove ćerke.

Kako je vreme prolazilo, ova, pre svega, majka, a onda i supruga postajala je sve očajnija. Više nije mogla da izdrži da gleda kako joj se porodica raspada i odlučila je da se bori i dokaže da govori istinu.

Napravila je spisak testova i odradila ih, jer je osećala da joj muž ne veruje, iako je tvrdio suprotno, uz obećanje da će ponovo postati brižan prema njoj i ćerki.

Njena glavna želja je bila da se porodica vrati u normalu. A onda se desio preokret priče, koji je bio toliko zapanjujući, da je sve njih ostavio u neverici

- Uradili smo nekoliko testova i imali smo termin kod specijaliste za himerizam, ali je to otkazano jer naša ćerka nije bila ni moja biološki!

Porodica, Dete, Ćerka, Baka
foto: Shutterstock

Tada je u njihovu kuću došao policajac i uzeo izjave, a oni su nameravali da tuže bolnicu u kojoj se porodila. Ni sama nije znala šta se desilo njenoj bebi, a to je najstrašnije. Muža je vratila, ali ceo svet joj se srušio, stalo joj se motala samo jedna misao u glavi - šta se desilo sa njenom bebom i da li je živa.

Nakon meseci traženja, surpužnici su uspeli da saznajau šta se sa njom zaista desilo. Kako navode, bebe su u porodilištu greškom zamenjene, a njihova prava ćerka je završila u hraniteljskoj porodici pod sumnjivim okolnostima. Ceo slučaj se pod istragom, u želji da se što pre dođe do istine.

Oni su odmah pokrenuli proces usvajanja, a srce im se vratilo na mesto tek kada su je videli u svom domu. Objasnili su prvoj ćerki da će njena sestra doći kod njih i da je i dalje mnogo vole. Bila je oduševljena tom idejom. Oktrila je da planirao da se presele u drugu državu i počnu život iz početka, a prelepo mesto u dobrom školskom okrugu su već našli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs