URADILA SAM DNK TEST, A ONO ŠTO SAM SAZNALA O MUŽU ME RAZORILO: Moja majka i svekrva godinama znale ŠOK istinu i ĆUTALE

Bračni par uradio DNK i saznao neverovatnu porodičnu tajnu, ni u najgorim snovima nisu slutili da ih može ovako nešto zadesiti.

Porodica
06:54h Autor:
URADILA SAM DNK TEST, A ONO ŠTO SAM SAZNALA O MUŽU ME RAZORILO: Moja majka i svekrva godinama znale ŠOK istinu i ĆUTALE
Foto: Shutterstock

Bračni par iz Velike Birtanije zbog radoznalosti je uradio DNK test, jer su želeli da saznaju više o svojim korenima i poreklu. Nisu ni slutili kakvi će im rezultati stići! Naime, žena je insistirala malo više istaže, te je muž želeo da joj ispuni želju i kupio je kućni set za testiranje.

Ima troje dece iz prošlog braka, te se ponovo oženio, ali s novom suprugom nema potomke.

- Moja sadašnja supruga i ja smo zajedno išli u srednju školu u malom gradu. Obe naše porodice su dobro poznate u kraju i starosedeoci su, generacijama ovde žive - objavio je muškarac na Redditu, piše Mirror.

Muž i žena, Žena, Muž, Brak, Ljubavni par, Par
foto: Shutterstock

Pošto je sadašnja supruga htela da sazna više o svojim evropskim korenima, kupio je kućni set za testiranje DNK. Nije mislio da će pritom otkriti šokantnu činjenicu, a to je da je zapravo s njom u krvnom srodstvu. Njena sestra takođe je uradila testiranje, te su na kraju uporedile rezultate.

- Kad su stigli rezultati, shvatili smo da imamo porodične veze koje uključuju moju majku, strica, mog najstarijeg sina i druge članove naših porodica - napisao je.

Majka i ćerka, snaja i svekrva, svekrva i snaja, svekrva, snaja, svađa
foto: Shutterstock

Ispostavilo se da je njegov deda ujedno i njen deda, odnosno da je otac njegove majke bio ujedno otac njene majke. Naime, imao je mnogo žena, varao je suprugu i napravio više dece. Samo što to niko nije znao, već su bile neke glasine o kojima se u porodici nije raspravljalo.

Njihove majke su delimično znale za to, te su smatrale da su to samo tračevi. Međutim, ispostavilo se da je istina, te je u porodici nastao popriličan šok kad je sve izašlo na videlo.

- Smeta mi to što su naše majke znale da postoji mogućnost da je to i deda moje supruge, ali ništa nam nisu rekle - razočaran je muškarac.

Nakon toga su svi naručili testiranja kako bi saznali čitavu istinu.

Uprkos rezultatima, par je odlučio da ostane zajedno te da neće deliti ovu informaciju van porodice.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs