KVALITET SE*SUALNOG ŽIVOTA ŽENE POPRAVLJA SE OVIM TRIKOM: Dr Milenković objašnjava kako doći do eksplozije strasti

Ukoliko se pitate kako da što lakše dostignete seksualni vrhunac, važno je da znate da deo tela koji je zadužen za pojačano uzbuđenje

Lepi & Zdravi
10:16h Autor:
KVALITET SE*SUALNOG ŽIVOTA ŽENE POPRAVLJA SE OVIM TRIKOM: Dr Milenković objašnjava kako doći do eksplozije strasti
Dr Goran Milenković, Foto: preentscreen/Youtube

G-tačka, koja se nalazi unutar vagine, je sunđerasta regija koja se sastoji od nervnog tkiva, žlezda i krvnih sudova, a smesti se između stidne kosti i prednjeg zida grlića materice, na udaljenosti od otprilike 5 do 6 centimetara od početka vaginalnog otvora.

Stimulacija G-tačke se često povezuje s poboljšanjem seksualnog iskustva žena. Mnoge žene prijavljuju intenzivnije senzacije tokom seksualnog odnosa kada se G-tačka stimuliše. To može dovesti do postizanja vaginalnog orgazma, koji za mnoge žene može postati češći i intenzivniji kada se ova regija aktivira.

@prof.dr.malenkovic

"G" tačka, sunđerasta masa na prednjem zidu vagine, može biti ključna za seksualno zadovoljstvo. Međutim, starenje i drugi faktori mogu smanjiti njenu osetljivost. Rešenje je podmlađivanje G tačke, brza i bezbolna procedura koja koristi hijaluronske filere za vraćanje strasti u intimnom životu. Rezultati traju 12-18 meseci. Osim fizičkih koristi, ova procedura pozitivno utiče na samopouzdanje žene. Procedura je sigurna s minimalnim oporavkom. Preporučuje se sedmodnevna seksualna apstinencija i uzimanje antibiotika nakon intervencije. Zakažite svoj pregled kod Prof dr Gorana Malenkovića pozivom na broj: ? 0800/400-505 - Opšta bolnica NEW Hospital, ulica Alberta Ajnštajna 1, Novi Sad ? 011/439-48-41 - Klinika za reproduktivnu medicinu Pronatal u Beogradu, ulica Dunavska 2, K distrikt.

♬ original sound - Prof. Dr Goran Malenkovic

Prof. Dr Goran Milenković je objasnio kako se podmlađuje G-tačka

Postoje različiti pristupi za poboljšanje ili podmlađivanje G-tačke. Jedna od metoda uključuje upotrebu specijalnih filera koji se primenjuju lokalno, obično uz korišćenje lokalne anestezije. Ovi fileri su posebno dizajnirani za vaginalnu upotrebu i pomažu u povećanju i punjenju G-tačke. Rezultati ovog tretmana obično traju između 12 do 18 meseci, nakon čega je potrebno ponoviti tretman ako se želi održati poboljšanje.

Osim fizičkih promena, podmlađivanje G-tačke može imati značajan uticaj na emocionalno stanje i samopouzdanje žena. Poboljšano seksualno iskustvo može imati pozitivan efekat na psihičko blagostanje i samopoštovanje, što može dalje uticati na celokupni kvalitet života.

Vagina
foto: Shutterstock

Važno je napomenuti da se ova vrsta tretmana smatra bezopasnom, posebno kada se sprovede uz nadzor kvalifikovanog medicinskog osoblja. Međutim, kao i kod svakog medicinskog zahvata, uvek postoje potencijalni rizici i potrebno je dobro razmotriti sve mogućnosti pre donošenja odluke o podvrgavanju ovakvom tretmanu.

U celini, podmađivanje G-tačke je tema koja izaziva interesovanje iz više aspekata, od fizičkog zadovoljstva do uticaja na psizhu i emocionalno blagostanje. Ona predstavlja jednu od mnogih opcija koje su dostupne u kontekstu seksualnog zdravlja i dobrobiti žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs