SANTA RODRIGEZ

ONA IMA TELO PAMET DA VAM STANE: Muškarac koji želi da je osvoji mora da ispunjava OVAJ NEVEROVATAN kriterijum! (FOTO)

Santana je poznata po savršenoj figuri i isklesanih trbušnjacima, a može se pohvaliti i sa 200.000 pratioca na Instagramu!

Lepi & Zdravi
11:43h Autor:
ONA IMA TELO PAMET DA VAM STANE: Muškarac koji želi da je osvoji mora da ispunjava OVAJ NEVEROVATAN kriterijum! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/santanafit

Američki fitnes model i trener Santana Rodrigez vežba barem pet ili šest puta nedeljno kako bi bila u vrhunskoj formi. Ali, to očekuje i od svoje jače polovine.

-Ako ne trenira pet puta nedeljno, ostavite ga, savetuje Santana Rodrigez koja je opsednuta vežbanjem i odbija da izlazi sa "lenjim " muškarcima kako ih je nazvala.

- Moj omiljeni međuobrok su kokice bez soli s humusom - kaže Santana.

Osim što je podelila svoju strast prema teretani, manekenka je podelila i listu kriterijuma za svakog muškarca koji se nada da izađe s njom.

Manekenka, koja je krasila naslovnice poznatih magazina vrlo je probirljiva oko udvarača. Ona nema nameru da izlazi sa bilo kim ko živi sedećim načinom života'.

I sada podstiče druge žene da učine isto.

- Odnos s lenjim muškarcima treba prekinuti- kaže Santana te dodaje ako muškarac ne ide u teretanu, apsolutno vas ne zaslužuje.

Imala je jedno takvo iskustvo.

- Zabavljala sam se s muškarcem koji se nije bavio fitnesom i kao da me je 'gušila" veza s njim, jer mi je energija bila iscrpljena - kaže.

Santana je posvećena održavanju svoje figure, stalno je u teretani i pridržava se zdrave ishrane - jede ribu, piletinu, povrće, kokice s humusom.

- Treniram otprilike pet do šest dana u nedelji, a više se fokusiram na donje udove. Preporučuje se da vežbate svaki dan barem sat vremena, posebno aerobik i trening sa tegovima - ističe.

Ona voli ujutro da pojede proteinski šejk, veći udeo ugljenih hidrata za ručak - na prijer, testeninu s proteinima poput piletine ili salatu s piletinom ili tunom, a za večeru bira bogatiji proteinski obrok koji se sastoji od ribe ili piletine s povrćem, prenosi Daily Star.

- Sada izlazim s muškarcima koji su puni samopouzdanja, poštovanja, daju mi ​​slobodu i koji su saosećajni.

Sviđaju joj se muškarci koji žele da uključe trening i dobre prehrambene navike u svoj život. Ona ne mari za godine pa rado izlazi s mlađim i starijim muškarcima, sve dok su u formi i dok je nasmejavaju.

- Ne treniram uvek u teretani, više volim na otvorenom. Treninzi mi brzo dosade pa moram stalno da menjam režim vežbanja. Ne volim da mi smetaju kada idem u teretanu. Želim ući i izaći iz nje u određenom vremenskom periodu. "Imam gust raspored pa je upravljanje svojim vremenom ključno - kaže Santana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs