Obratite pažnju

ZA SEBE ODABERI SAMO NAJBOLJE: Evo zašto je ovo veoma važno!

Naučite kako sebi da priuštite najbolje

Lepi & Zdravi
15:54h Autor:
ZA SEBE ODABERI SAMO NAJBOLJE: Evo zašto je ovo veoma važno!
Foto: Shutterstock

Vaspitani smo tako da se žrtvujemo, da budemo skromni, jer je to pristojno. “Skromnost je vrlina,” čula sam bezbroj puta moju majku, a kasnije je njen glas odzvanjao u mojoj glavi svaki put kada bih posegnula za nečim što mi srce ište. Pod utiskom tog glasa u mojoj glavi, povlačila sam se i često ostajala bez stvari koje su mi zaista drage, koje mi je duša tražila.

Ali, negde oko tridesete shvatila sam da život prolazi i ako sebi ne obezbedim ono što mi je drago, ostaću toga večno željna.

Stoga se nikad ne odričem ove tri stvari: kvalitetne hrane, fizičke aktivnosti i omiljene kafe!

Kada je ovo troje u pitanju, ne pristajem na kompromise.

Uvek biram da jedem kuvano, pažljivo spremljeno, izbalansirano jelo koje će mom telu dati snagu.

Sportom se bavim još od malih nogu i tome sam ostala dosledna nakon svih životnih promena. Zahvaljujući redovnoj fizičkoj ja se osećam zadovoljno.

Kafu pijem svaki dan i to tri puta dnevno! Zahvaljujući njoj, moj um je zdrav! A evo i kako sam to postigla:

Šoljica kvalitetne kafe za mene znači vreme posvećeno preispitivanju svojih misli.

Pravu kafu sam dugo tražila, dok nisam potrefila omiljeni ukus, nešto što prija svim mojim čulima. To sam našla u Grand 100% Arabica kafi. Zanosan miris i čokoladna aroma, vrhunska gourmet kafa, Grand 100% Arabica, je sve što mi treba da saberem misli tri puta dnevno!

Prvu kafu obavezno pijem sama, u tišini sobe. Tada sednem u omiljenu fotelju i dok udišem poznati miris ove kafe, sve nekako dolazi na svoje.

Drugu kafu pijem u podne, u kancelariji, dok mi bogata tekstura i jedinstven ukus omogućavaju potpuno uživanje u ovom divnom napitku.

Treću kafu pijem kod kuće, u društvu supruga. Tada nam isečem bogato parče kremaste torte, skuvam aromatičnu kafu u kojoj dominira slatkasta aroma čokolade i pečenog badema, dok akordi sveže pomorandže u pozadini pružaju harmoničnu završnicu i jedinstven, gourmet i miris i ukus.

Tada priča krene, a uz kafu i slatkiš reše se oni i najteži životni problemi. Zbog toga se nikad ne odričem uživanja i trudim se da ga obezbedim sebi koliko god sam u mogućnosti. Jer, ako sama sebi ne obezbedim najbolje, ko će drugi to uraditi umesto mene?

Ako još uvek nisi sigurna koji je pravi ukus kafe za tebe, odigraj kviz i otkrij, i uđi u trku za nagradni paket omiljene Grand kafe koji će možda stići baš na tvoju adresu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs