saznajte više

KAKO JE PRINCEZA DAJANA ODRŽAVALA BESPREKORNU FIGURU: Jednostavno i efikasno!

Princeza Dajana je ikona lepote i elegancije, pa je svima jasno da se vredi ugledati na nju.

Lepi & Zdravi
Autor:
princeza Dajana, Foto: Profimedia

Iako ste do sada navikli da vam otkrivamo njene modne trikove, te kako se negovala, danas pravimo zaokret, i predstavljamo vam tajnu njene fizičke forme.

 

Princeza Dajana nije podnosila Šanel i to iz veoma ličnih razloga: Komplikovan odnos je rešen tek krajem osamdesetih!

 

Ova dama mogla je da se pohvali besprekornom linijom, za koju je delom bila zaslužna genetika, ali veliki udeo imao je trening. Dženi Rivit, kojoj je poverila ovaj zadatak, odlučila je da sa čitaocima magazina Daily Mail podeli kakav su odnos imale i koji program vežbi je odgovarao njenoj klijentkinji.

 

Tokom 7 godina razvilo se prijateljstvo, daleko iskrenije i ličnije od formalnih odnosa koje je Dijana imala na dvoru a koje nikako nije volela. U redovima koji slede, pročitajte više detalja…

 

Još jedna filmska poslastica koju čekamo s nestrpljenjem: Ovako izgleda Kristen Stjuart kao princeza Dajana! (FOTO)

 

Vežbe

 

Step aerobik popularan tokom poslednje 2 dekade prošlog veka, kao i kardio vežbe, bile su neizostavni deo treninga. Pored toga, princeza Dajana praktikovala je trčanje i duge šetnje, koje je posebno volela. Kao mama dva dečaka imala je pune ruke posla, ali nije dozvolila da je to poremeti, već je redovno vežbala. Interesantno je da joj je Dženi Rivit usadila ljubav prema rolerima, koje je često vozila. Svako ko je bar jednom pokušao, zna koliko su dobri za zatezanje mišića, pre svega nogu, a zbog održavanja ravnoteže angažovane su i ruke, rečju, celo telo. Usput, ova aktivnost je veoma zabavna. Drage dame, stiže proleće pa razmišljate u ovom pravcu…

 

Princeza Dajana ju je poredila sa psom, a ona zavodila koga je htela: Životna priča žene koju je Britanija mrzela!

 

Ishrana

 

U spomenutom intervjuu, Dženi Rivit osvrnula se i na poremećaj ishrane, koji je obrađen i u seriji The Crown. Upravo njoj se princeza poveravala i priznala da pati od bulimije, pa joj je trening bio ventil u teškim životnim trenucima. Ovde pre svega mislimo na razvod i sve što mu je prethodilo. Nije krila da ni u najluđim snovima nije zamišljala da će živeti u tako iznurujućem braku. Kada ovo pročitamo, sasvim je očigledno da je princeza bila ranjiva i osećajna, daleko od kapricioznog okruženja na dvoru. Borila se kako je mogla, služeći se smirenošću i ironijom, iako su se problemi nizali jedan za drugim. Posvećenost vežbanju pomogla joj je ne samo da ostane lepa i fit, već i da se bolje oseća iznutra.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...