Neophodno

Sredstvo za dezinfekciju možete napraviti sami kod kuće: Prema savetima nadležnih, ovo je pravi način!

Podjednako je efikasno kao i kupovno, a tajna je u pravilnom odmeravanju potrebnih sastojaka

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Shutterstock

Do sada smo svi naučili i sa sigurnošću znamo da je jedna od najefikasnijih metoda za sprečvanje širenja mikroba, prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, pranje ruku i redovno čišćenje prostorija dezinfekcionim sredstvima. S obzirom na to da smo se našli usred deficita pomenutih sredstava kod nas, odlična vest je ta da dezinfekciono sredstvo možemo napraviti i sami, kod kuće. Podjednako je efikasno kao i kupovno, a tajna je u pravilnom odmeravanju potrebnih sastojaka.

 

Da biste napravili svoje dezinfekciono sredstvo potrebni su vam etanol 96% u količini od 8333ml, vodonik peroksid 3%u količini od 417ml, glicerin 1,45% i demineralizovana voda. Celokupan postupak pravljenja dezinfekcionog sredstva možete videti na sajtu Svetske zdravstvene organizacije, ali ako niste vični eksperimentisanju, a sredstvo vam je potrebno, imamo lepe vesti i za vas.

 

Bio-Teo centarpreuzeo jepravljenje ovogsredstvau svoje ruke i sada gaOVDE možete naručiti po vrlo povoljnoj ceni!

foto: Promo

Proizvod je namenjen dezinfekciji kože, svih površina, materijala i opreme. Može se primenjivati više puta u toku dana, po potrebi. Sastav (po preporuci SZO – Svetske zdravstvene organizacije):

 

83,33% etanola 96%,4,17% (hidrogen) vodonik peroksida 3%,1,45% glicerina i11,05% demineralizovane vode. Deluje u toku od 30 sekundi i uklanja 99 odsto bakterija, virusa i gljivica. Možete ga naručiti OVDE po ceni od 320 rsd ili pozivom na broj 011/442 0502, 011/442 0501, 064/866 0055 ili 062/220 352 svakog radnog dana.

foto: Promo

KOLIČINE su ograničene, u slučaju da nemamo više na stanju a poručili ste, obavestićemo vas bez odlaganja.

 

*Celokupan asortiman preparata Bio-Teo centra možete videti OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs