3 STVARI KOJE ROMANTIČNI PIKNIK ČINE POTPUNIM: Bez jedne, zalazak sunca ne bi bio tako čaroban

Kapri: Letnja ljubavna priča
09:40h Autor:
3 STVARI KOJE ROMANTIČNI PIKNIK ČINE POTPUNIM: Bez jedne, zalazak sunca ne bi bio tako čaroban
Foto: Shuterstock

Sezona odmora je uveliko počela, a ja još uvek nisam isplanirala gde ću da idem na letovanje, a iskrena da budem, moj trenutni budžet mi ne dozvoljava da bilo šta planiram.

Srećom, neko sam ko ništa ne prepušta slučaju i kada mi život da limun, ja napravim limunadu! Postoji li nešto lepše od piknika u prirodi sa voljenom osobom? Ja mislim da ne. Osećaj koji se u meni budi dok sa Avale posmatram zalazak sunca, u zagrljaju čoveka sa kojim ću otići pred oltar, nema cenu!

Ljubavni Par, Devojka, dečko, Ljubav, Piknik
foto: Shuterstock

Leto je idealno vreme za boravak u prirodi, a ja se trudim da barem dva puta mesečno odem na piknik. Budući da mi je to prešlo u rutinu, u svakom trenutku znam šta treba da ponesem u malom, ručnom frižideru.

Postoje 3 stvari bez kojih ni u ludilu ne bih otišla na piknik, a takođe postoji i dobar razlog zbog kojeg se baš one nalaze na mojoj listi koju bih nesebično podelila sa svima i olakšala im pakovanje za romantično druženje u prirodi sa voljenom osobom, a evo šta se na njoj nalazi:

Ljubavni Par, Devojka, dečko, Ljubav, Piknik
foto: Shuterstock

1. Punjene pljeskavice Budući da sam veliki gurman, za odlazak na piknik uvek biram jedno od najukusnijih jela koje nas dugo drže sitim. 2. Kafa Dok pričamo o planovima za budućnost, šoljica tople kafe uvek začini naš razgovor, te bez nje ne bih mogla da zamislim dan.

3. Kapri sladoled Svaki put želim prvo njega da pojedem, jer nikako ne mogu da mu odolim. Moram priznati da sam uvek u dilemi koji da odaberem, da li onaj na štapiću ili u čaši. Srećom, koji god da uzmem, nikad ne pogrešim. Znajući koliko volim neodoljivu kombinaciju vanile, osvežavajuće jagode i ukusne čokolade, moj momak, pored sladoleda na štapiću, u frižider uvek ubaci i onaj u čaši. Ljudi moji, ne mogu vam opisati koliko mu se svaki put obradujem! Zato moj dečko uvek kaže da mi je omiljeni deo piknika zalazak sunca, jer zna da upravo tada jedemo naš omiljeni sladoled. A ja? Ja samo slegnem ramenima i kažem "Najslađe za kraj!".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs