Roditelji našli najukusniji slatkiš za decu, kao izmišljen za leto: Neverovatno osvežava i odmah je spreman za jelo

Recepti
14:43h Autor:
Roditelji našli najukusniji slatkiš za decu, kao izmišljen za leto: Neverovatno osvežava i odmah je spreman za jelo
Foto: Promo

Leto je nikad vrelije, a kako tropske temperature traju danima, stiglo je idealno rešenje za osveženje! Naime, ukoliko ste ljubitelji Plazme, bele čokolade, višnje i cheesecake krema, onda ćete, sigurni smo, uživati u novoj fenomenalnoj poslastici koju vam donosi Bambi i to na štapiću! Deca su oduševljena sladoledom koji ima ukus omiljenog kolača, a sa druge strane, i odrasli priznaju da nikako ne mogu da mu odole.

Čini se kao da je izmišljen za leto, jer osvežavajući ukus osvojio je čak i najzahtevnije sladokusce, posebno one koji vole cheesecake.

Plazma čizkejk sladoled
foto: Promo

Novi sladoled nastao je kao rezultat saradnje Frikoma i Bambija, a kada su spojili namirnice koje apsolutno svi volimo, dobili su, definitivno, slatkiš o kojem se priča danima!

Prepoznatljiv je po svom bogatom ukusu koji savršeno balansira slatkoću sladoleda sa hrskavim komadićima Plazma keksa. Svaki zalogaj donosi jedinstven gastronomski doživljaj!

Plazma čizkejk sladoled
foto: Promo

Samo neki od komentara sa društvenih mreža su:

- Jedan od najukusnijih sladoleda koji sam probala u poslednje vreme.

- Sjajano osvežava, preukusan je, a nije presladak.

- Moja ćerka nije bila ljubitelj voćnih sladoleda, a sada joj je Plazma cheesecake ubedljivo najlepši, traži svaki dan joj ga kupujem!

Plazma čizkejk sladoled
foto: Promo

Šta sve krije izvanredan ukus sladoleda?

Plazma cheesecake je sladoled ukusa čizkejka, obogaćen mlevenim Plazma keksom i komadićima višnje, prelivom od bele čokolade i posipom od komadića Plazma keksa i višnje.

Spoj jedinstvenog ukusa Plazma keksa i kremastog sladoleda predstavlja savršenu kombinaciju koja pruža nezaboravan doživljaj svakom zalogaju.

Plazma čizkejk sladoled
foto: Promo

Može se naći na Frikomovim zamrzivačima svuda po prestonici, kao i u svakom gradu u Srbiji, te nikada lakše nije bilo doći do poslastice kojoj je prosto nemoguće reći "ne".

Nemojte propustiti priliku da učestvujete na sjajnom konkursu, čekaju vas vredne nagrade, a sva pravila možete pogledati OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs