3 NAJLEPŠA LJUBAVNA FILMA SVIH VREMENA: Ništa ne zna tako lepo da zagreje srce kao ovi kadrovi - ZALJUBIĆETE SE PONOVO

Kapri: Letnja ljubavna priča
15:03h Autor:
3 NAJLEPŠA LJUBAVNA FILMA SVIH VREMENA: Ništa ne zna tako lepo da zagreje srce kao ovi kadrovi - ZALJUBIĆETE SE PONOVO
3 najlepša ljubavna filma svih vremena, Foto: Printscreen/youtube

Za sve zaljubljene parove i ljubitelje romansi, zaljubljivanja, srećnih i nesrećnih dramskih priča ali i onih neverovatnih ljubavi za sva vremena koja se dešavaju verovatno samo na filmskim platnima donosimo 3 vanvremenska filma koja bi trebalo da pogledate.

1. Stigla vam je pošta ( 1998 )

Ketlin Keli je vlasnica male knjižare specijalizovane za knjige za decu. Knjižaru je davno osnovala njena pokojna mama. Ketlin živi sa dečkom, uglednim novinarom Frenkom, ali je njihova veza odavno prerasla u rutinu. Njena najnovija simpatija je nepoznati čovek sa interneta kog zna samo po nadimku. Iza nadimka krije se Džo Foks, sin vlasnika lanca knjižara Foks koji jednu od svojih velikih filijala uskoro otvara upravo preko puta Ketline knjižare. Džo i Ketlin susreću se u stvarnom životu i postaju ljuti poslovni konkurenti, ne znajući da su se istovremeno zaljubili jedno u drugo preko interneta...

2. Gordost i predrasude ( 2005 )

Sestre Benet majka vaspitava uz životni moto da je najbitnije naći muža. Pa ipak, Liza, druga po starosti, ima bar 100 razloga zbog kojih ne želi da se uda. Gospođa Benet saznaje da će bogati neženja provesti leto u rezidenciji blizu Benetovih, i jedva čeka da vidi da li će on biti pravi za njene ćerke. Učtivi novajlija, Čarls Bingli, se odmah zbližava sa najstarijom Džejn. Ali kada Lizi upozna zgodnog i raumaženog Darsija, skoro savršen par ubrzo postaje rastrzan gordošću i predrasudama.

3. Beležnica ( 2004 )

Godine 1940-te mlada žena dolazi u gradić Sibruk, mesto na obali u Severnoj Karolini, da provede leto sa svojom porodicom. Još uvek tinejdžerka, Eli Hamilton na karnevalu upoznaje lokalnog momka Nou Kalouna. Noa nekako oseća da on i Eli treba da budu zajedno, iako on radi u mlinu i pripada nižem staležu. Tokom jednog strasnog i opuštenog leta na jugu oni se zaljubljuju jedno u drugo. Počinje Drugi svetski rat i njih dvoje moraju da se razdvoje. Međutim, oboje ih progone uspomene. Kada se Noa vratio iz rata, Eli je nestala iz njegovog života, ali ne i iz srca. Eli se vratila u Sibruk, gde su se prvi put sreli i zavoleli. Međutim, sada je ona verena i treba da se uda za Lona, vojnika koga je upoznala dok je radila kao volonterka u bolnici.

Kada su u pitanju romantični filmovi ne postoji loš trenutak da ih odgledate! Namenjeni su isključivo opuštanju, uživanju i maštanju. Udobno se smestite pored svoje voljene osobe, pripremite kokice, naćose, gumene bombonice i vaš omiljeni Kapri sladoled pa se prepustite čarima ovih fantastičnih scenarija. Nećete ostati ravnodušni!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs