EVO KAKO SAM UPOZNAO LJUBAV SVOG ŽIVOTA: I dan danas mi je taj dan urezan u sećanje

Kapri: Letnja ljubavna priča
09:10h Autor:
EVO KAKO SAM UPOZNAO LJUBAV SVOG ŽIVOTA: I dan danas mi je taj dan urezan u sećanje
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ljubavne priče učine da se osećamo bolje, teraju nas da maštamo i verujemo da se te stvari zaista mogu dogoditi, da ćemo osetiti te intenzivne emocije, i naravno da je sve nepredvidivo i moguće! O tome govori i ova priča.

Bilo je to sunčano i toplo leto. Sudarili smo se prilikom izlaska iz kafeterije, oboje užurbani u svojoj nameri da pauzu za ručak što više iskoristimo. Ljubazno sam se izvinio, a ona kao da me je streljala poprekim pogledom.

Taj naš prvi susret zaista nije dobro prošao, upamtio sam njen lik jer je bila baš neodoljiva tako namrgođena. Međutim, mislio sam da je više nikada neću sresti a dani su se nizali. Svakodnevno sam odlazio do iste kafeterije sa potajnom željom da vidim baš nju. Moram priznati to mi baš i nije bilo najbliže mesto za kupovinu kafe.

Muškarac
foto: Shutterstock

Dve nedelje kasnije konačno sretoh dugoočekivani lik samo što je ovaj put bila nasmejana i baš lepo raspoložena. Primetih i njen preplanuli ten pa pomislih u sebi odmor zaista pozitivno utiče na raspoloženje čoveka.

Ovo je bila moja prilika koju nisam želeo da propustim, pomislih nemam šta da izgubim. Vreo letnji dan, postoji li idealniji poziv na dejt od odlaska na sladoled? I tako je sve počelo.

Sladoled je postao simbol naše ljubavi a nakon ovoga smo skoro svaku pauzu za ručak provodili rashlađujući se omiljenom poslasticom. Moram da vam priznam ovo, već na tom prvom dejtu sam pomislio da je moja srodna duša obzirom da smo ispred frižidera sa sladoledima jednoglasno rekli "Kapri".

Taj ukus je uspomena na početak naše ljubavi i od tada se ništa nije promenilo, ostali smo dosledni svom početku. Naša ljubav je danas savršen spoj i balans baš kao što je to ukus Kapri sladoleda.

Par, Ljubavni par, Sladoled
foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs