Pogledajte

Invazija boja na crvenom tepihu: Holivudske zvezde zasijale na dodeli Emija! (FOTO)

Najzapaženije dame Holivuda i ovoga puta su se potrudile da privuku pažnju prisutnih u Los Anđelesu, na 66. godišnjoj Dodeli Emi nagrada
Moda
17:50h Autor:
Invazija boja na crvenom tepihu: Holivudske zvezde zasijale na dodeli Emija! (FOTO)
Foto: AP

Najpoznatije dame Holivuda rešile su da svim nijansama duge oboje čuveni crveni tepih na 66. godišnjoj Dodeli Emi nagrada u Los Anđelesu.

Glumice su zablistale u dugim toaletama, različitih krojeva i modela, a čini se da je najdominantnija boja te večeri bila strastvena crvena. Haljine u vatrenoj boji prošetale su: Kristin Hendriks, Hajdi Klum, Džulija Luis Drajfuz, Mini Drajver i Uzo Aduba.

Haljina koju je prošetala Hajdi Klum nosila je potpis Zac Posen, a Kristin Hendriks Marchesa.

Kakvu poruku šalje crvena haljina, saznajte OVDE.

Žuta je te večeri bila definitivno boja Kejt Volš, Samire Vili i Tejone Paris. Kejtina haljina nosila je potpis Stephane Rolland.

Kako je Džulija Roberts izgledala, pogledajte OVDE.

Za njima slede i dame u plavom, među kojima se zasigurno izdvojila dugokosa crnkinja Keke Palmer u "sirena" toaleti.

Kakve su toalete prošetale pop zvezde na dodeli VMA nagrada, pogledajte OVDE.

Na red su došle i bele dive, a od svih najveću pažnju privukla je holivudska zavodnica Sofija Vergara u Roberto Kavali haljini koja ističe njene obline.

Međutim, može li se zamisliti jedan glamurozan događaj, poput dodele Emija, bez najelegantnije crne boje? Naravno da ne, a za klasičnu crnu odlučile su se brojne dame. U kombinaciji sa čipkom ili bez, ove toalete su pridobile svoju publiku.

Za vanvremensku crno-belu kombinaciju odlučila se Lizi Kaplan. Sa niskom jednostavnom punđom i klasičnim nakitom izgledala je više nego bajkovito.

Neko je morao i da zasija u šljokicama, štrasu i perlicama, u nijansama koje se prelivaju od sive do boje kože. Među njima se našla i Gven Stefani, u neobičnom Versaće topu i dugoj suknji sa Svarovski kristalima.

Možda jedinu u ljubičastoj boji, ali svakako ne manje interesantnu haljinu, prošetala je zgodna Hale Beri.

Najzapaženije dame Holivuda i ovoga puta su se potrudile da privuku pažnju prisutnih u Los Anđelesu, a vi procenite koja je svojim modnim izborom vas osvojila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs