PRE MESEC DANA HTELI SU RAZVOD, A SADA SE PONAŠAJU KAO DA JE SVE U REDU: Ali kad se kamere ugase - SVE IZAĐE NA VIDELO

Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin odlučili su ipak da se ne razvedu, pa su tom prilikom prošetali Njujorkom kako bi svima pokazali koliko se vole

Galerije
11:48h Autor:
1 / 11 Foto: Profimedia

Silvester Stalone (76) i njegova supruga Dženifer Flavin (54) prošetali su ulicama Njujorka pod budnim okom paparaca. Scena koja je prethodila njihovom "izlasku" na ulice Njujorka prikazala je par koji se očigledno dogovara oko "nastupa", da bi kasnije srećni prošetali ruku pod ruku.

Ali kada su paparaci sklonili objektive, opet smo mogli da vidimo Dženifer i Silvestera bez osmeha na licu.

Silvester Stalone, Dženifer Flejvin
foto: Profimedia

Šta se to dešava u kući slavnog Rokij?

Pre tačno mesec dana njegova supruga, Dženifer Flavin podnela je papire za razvod braka. Razlog? "Silvester rasipa porodičnu imovinu," stajalo je između ostalog.

Tada se Dženifer obratila novinarima ovim rečima: "Tužna sam što moram da objavim da sam posle 25 godina braka podnela zahtev za razvod od supruga Silvestera Stalonea. Iako više nećemo biti u braku, uvek ću ceniti više od 30 godina veze koju smo delili, a znam da smo oboje posvećeni našim lepim ćerkama. Tražim privatnost za našu porodicu dok prijateljski nastavljamo dalje," napisala je bivša manekenka.

Ali, nakon ove njene objave, par je odlučio da se pomiri. Silvester je tada objavio zajedničku fotografiju ispod koje je napisao "Divno..."

Međutim, ništa nije slutilo na pomirenje slavnog braka s obzirom da su obožavaoci videli kako je tetovažu supruge, Silvester "prekrio" tetovažom bika Ferdinanda iz istoimenog crtanog filma.

Ali izgleda da su odlčili da nastave dalje - zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs