ĆERKA SLAVNOG GLUMCA JE NAJLEPŠA U HOLIVUDU: Svi ZANEMELI od njenog sjaja, a za OCA bi dala i dušu i srce

Ćerka Džona Travolte, pojavila se zajedno sa ocem na proslavi 30 godina od premijere filma "Petparačke priče", i jedna je od najlepših ćerki Holivuda.

Vip roditelji
Autor:
ĆERKA SLAVNOG GLUMCA JE NAJLEPŠA U HOLIVUDU: Svi ZANEMELI od njenog sjaja, a za OCA bi dala i dušu i srce
Foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ela Blu Travolta podržala je svog oca na proslavi 30 godina od filma "Petparačke priče" kao njegova pratilja, i oduševila svojim predivnim izgledom.

U četvrtak, Ela, 24, prisustvovala je crvenom tepihu TCM Klasik filmskog festivala 2024. u midi haljini sa printom, zajedno sa svojim tatom Džonom Travoltom (70), koji je glumio u filmu iz 1994. sa glumcima Brusom Vilisom, Umom Turman i Semjuelom L. Džeksonom.

Duo otac-ćerka zakoračio je na crveni tepih rukom pod rukom. Džon je nosio par tamnoplavih farmerki i belu košulju koja je virila iz njegovog crnog džempera i blejzera sa maramicom.

Ela Travolta
foto: Lisa O'Connor / Shutterstock Editorial / Profimedia

Džon je svoju ćerku dočekao u aprilu 2000. sa svojom pokojnom suprugom Keli Preston, koja je umrla u julu 2020. u 57. godini od raka dojke. Od tada je samohrani roditelj, što im je omogućilo da zajedno razviju snažnu i posebnu vezu.

"Ona je svoja ličnost. Ona je ljubazna, velikodušna, staložena, graciozna i predivna. Ne znam kako je takva postala, i ne uzimam nikakve zasluge osim što je jako volim", rekao je Travolta za magazin "Pipl" o svojoj ćerki 2019.

Tokom godina, dvojac otac-ćerka se takođe udružio na različitim projektima, uključujući reklame za događaje visokog profila kao što su Superboul i Plejstejšn.

"Uvek iskoristim priliku da uradim nešto sa svojim tatom i uvek nam je najzabavnije radeći nešto zajedno", rekla je Ela, koja se takođe uključila u industriju zabave.

Ela Travolta
foto: Robyn Beck / AFP / Profimedia

Za 70. rođendan svog tate, Ela ga je takođe počastila iskrenom objavom na Instagramu.

"Srećan rođendan čoveku koji je uvek uz mene i koji uvek donosi svetlost i lepotu na ovaj svet. Volim te do meseca i nazad", napisala je ona. Travolta je u komentarima odgovorio: "I uvek ću biti, Ela, moja devojčica." Travolta je takođe otac sina Bendžamina (13). On i Keli su takođe bili roditelji sina Džeta, koji je umro u januaru 2009. u 16. godini.

Ona je poznata manekenka ali takođe i glumica, koja je počela da se time bavi još od malih nogu.

Glumac je morao da se suočava sa velikim tragedijama u životu koje su bile obeležene smrtnim slučajeva užih članova njegove porodice. Imao je problema sa depresijom i anksioznošću, ali je uspeo da se oporavi i da funkcioniše dobro.

1 / 10 Foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs