šokantno priznanje

MEGAN MARKL OTKRILA DETALJE NESREĆE U KOJOJ JOJ JE UMALO STRADAO SIN: "Morali smo da ostavimo naše dete"

Megan Markl progovorila je o nesreći s požarom koja se dogodila u sobi njenog sina Arčija dok su bili na turneji Južnom Afrikom.

Vip roditelji
11:39h Autor:
MEGAN MARKL OTKRILA DETALJE NESREĆE U KOJOJ JOJ JE UMALO STRADAO SIN: "Morali smo da ostavimo naše dete"
Megan Markl O NESREĆI, Foto: Profimedia

Vojvotkinja Megan Markl iskoristila je prvu epizodu svog novog podkasta da bi osudila britansku kraljevsku porodicu, tvrdeći da je bila prisiljena da nastavi s angažmanima na turneji po Južnoj Africi, uprkos tome što je ostala u suzama kada je njen sin Arči za dlaku izbegao požar u spavaćoj sobi.

Megan se obrušila i na one koji su je kritikovala da je bila ambiciozna i da je kalkulisala kada je počela da se viđa s princem Harijem, a sve to tokom široke rasprave o novoj epizodi njenog dugoočekivanog podkasta "Archetypes" koji je dostupan na Spotifyju.

Između ostalog je prepričala neprijatno iskustvo s požarom u jesen 2019. godine i to tokom razgovora sa svojom bliskom prijateljicom, teniserkom Serenom Vilijams koja joj se pridružila u prvoj epizodi.

Megan Markl
foto: Profimedia

Megan je progovorila o svemu što se događalo nakon što je saznala za nesreću koja se umalo dogodila, a koja je uključivala njenog sina Arčija kada se zapalila grejalica u dečjoj sobi. Sve se dogodilo nakon što je održala govor devojkama u naselju Nyanga u Kejp Taunu, pa požurila nazad da vidi sina kojeg je morala da ostavi kako bi izvršila još jedan službeni angažman.

Ispričala je i o bolu koju je pretrpela iza zatvorenih vrata i rekla da se ne seća da je ikada lično osetila negativnu konotaciju iza reči ambiciozna, sve dok nije počela da se viđa sa svojim sadašnjim suprugom. Požalila se na pogrešno shvatanje jer ako ste ambiciozna žena i imate plan, morate biti proračunati ili sebični ili agresivni.

Meganin podkast počep je sa emitovanjem uoči njenog i Harijevog povratka u Englesku sledećeg meseca u Mančesteru i Londonu, a pre odlaska u Nemačku.

Govoreći u podkastu o požaru u Južnoj Africi u Arčijevoj sobi, Megan je rekla: "Dogodio se trenutak u kojem stojim i držim govor ženama i devojkama, i završavamo druženje, ulazim u auto i kažu mi da je izbio požar u kući. Šta? Izbio je požar u dečjoj sobi. Vratili smo se. I, naravno, kao majka, kažete - 'O, moj Bože, šta se događa?' Svi su bili u suzama, potreseni. I šta smo mogli da uradimo? Izašli smo i odradili još jedan službeni angažman. Rekla sam tada da to nema smisla", izjavila je.

Megan Markl
foto: Profimedia

U trenutku nesreće Arčijeva dadilja odvela ga je sa sobom po užinu, baš kad se zapalila grejalica u dečjoj sobi.

"Za vreme dok su sišla u prizemlje, grejalica u dečjoj sobi se zapalila. Nije bilo detektora dima. Neko je slučajno osetio dim u hodniku, ušao i ugasio vatru. Arči je trebalo da spava tamo. Morali smo da ostavimo naše dete. I iako su nas nakon toga preselili na drugu lokaciju, ipak smo morali da ga ostavimo i da obavimo još jedan službeni angažman", otkrila je Megan.

1 / 7 Foto: Profimedia

Kasnije istog dana, par je posetio istorijsku četvrt Kejp Taun Distrikt Siks gde se sreo se sa stanovnicima u centru za povratak kući.

Kontroverzna afrička turneja Megan i Harija održala se u jesen 2019., samo nekoliko meseci pre nego što su se odrekli svojih kraljevskih titula.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs