POGLEDAJTE

OVAKO IZGLEDA SIN BILJANE JEVTIĆ I ACE ILIĆA: Student je Pravnog fakulteta, javni život ga ne zanima ni najmanje! (FOTO)

On je njihov najveći ponos

Vip roditelji
19:32h Autor:
OVAKO IZGLEDA SIN BILJANE JEVTIĆ I ACE ILIĆA: Student je Pravnog fakulteta, javni život ga ne zanima ni najmanje! (FOTO)
Foto: ATA Images / M.M.

Jedan od najskladnijih estradnih parova Aleksandra Ilića i Biljanu Jevtić često viđamo zajedno, a njihova ljubavna priča je i te kako zanimljiva. Kako kažu, zavoleli su se na prvi pogled, a zajedno su prošli mnoge izazove, uspone i padove.

"To je bila ljubav na prvi pogled. Sećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primetio. Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986. kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Posle dve nedelje počeli smo da se zabavljamo i od tada se nikada više nismo razdvojili - rekao je Aca Ilić.

Već 30 godina su zajedno i jedno drugom su najveća podrška. Iz velike ljubavi dobili su sina Ivana, koji za razliku od popularnih roditelja nema želju da se bavi pevanjem, niti bilo kojim drugim javnim poslom.

On važi za veoma skromnog momka, ima 22 godine i apsoolvent je na Pravnom fakultetu.

Aca i Biljana planiraju da naprave veliko veselje kada Ivan bude diplomirao, a nakon što završi fakultet, mama i tata su mu javno obećali, da će mu prepisati stan.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs