LIZA ROZOVA

ZAŠTO JE NAVODNA PUTINOVA ĆERKA OBRISALA INSTAGRAM: Ovo nije mogla da podnese!

Navodna ćerka predsednika Rusije Vladimira Putina postala je meta internet trolova nakon invazije Rusije na Ukrajinu, zbog čega je bila prinuđena da ugasi svoj Instagram nalog.

Celebrities
14:17h Autor:
ZAŠTO JE NAVODNA PUTINOVA ĆERKA OBRISALA INSTAGRAM: Ovo nije mogla da podnese!
Foto: Profimedia

Luiza Rozova (18), čije je pravo ime Elizaveta Vladimirovna, obrisala je svoj Instagram profil nakon užasnih komentara i uvreda koje su joj uputili korisnici ove društvene mreže zbog invazije Rusije na Ukrajinu.

Za Luizu Rozovu se sumnja da je vanbračna ćerka Vladimira Putina koju je predsednik Rusije navodno dobio sa čistačicom Svetlanom Krivonogikh.

Kako su otkrili strani mediji, Luiza je i pre rata trpela mnoge kritike zbog svog luksuznog načina života.

'Sediš li u bunkeru?? Poput pacova?', jedna je od poruka koju je ova mlada devojka dobila nakon što je počeo rat u Ukrajini.

Drugi su je osuđivali jer uživa u luksuzu dok Putinovi dok Rusija napada Ukrajinu.

Luiza Rozova
foto: Profimedia

Pisali su joj da je 'ćerka ubice, ratnog zločinca, psihopate i narkomana', a mnogi postovi su uključivali ukrajinsku plavo-žutu zastavu.

Sa druge strane, bilo je i komentara podrške Luizi: 'Ne osuđujte je, nije ona kriva".

Da podsetimo, Putin je kako se spekulisalo započeo aferu sa čistačicom Svetlanom dok je bio u braku s Ludmilom. Ona je navodno nakon toga postala milionerka i suvlasnica velike ruske banke.

Luiza Rozova
foto: Profimedia

Prema njenoj zvaničnoj biografiji, danas 47-godišnjakinja, pohađala je Univerzitet za ekonomiju i finansije u Sankt Peterburgu, a diplomirala je 2000.

Ćerku Elizavetu koja je poznatija kao Luiza Rozova rodila je u martu 2003. godine.

U Pandorinim dokumentima objavljenim u oktobru 2021. otkriveno je da je Svetlanina imovina u inostranstvu i da se njeno bogatstvo procenjuje na 3.1 miliona funti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs