SAZNAJTE VIŠE

EVO KAKO IZGLEDA JEDNA DAN U ŽIVOTU VLADIMIRA PUTINA: Navike koje čine uspešnog čoveka!

U nastavku donosimo detalje kako izgleda jedan dan u životu Vladimira Putina.

Zanimljivosti
08:56h Autor:
EVO KAKO IZGLEDA JEDNA DAN U ŽIVOTU VLADIMIRA PUTINA: Navike koje čine uspešnog čoveka!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

Ako stavimo sve na stranu i 'zaboravimo' rat u Ukrajini, sigurno biste pomislili kako se ruski predsjednik nikad ne odmara. Ali moramo vas 'razočarati' i reći da Putin voli dugo da spava, a ujutro ne žuri na posao. U nastavku otkrivamo kako izgleda jedan dan u životu Vladimira Vladimiroviča Putina, kako prenosi Insajder.

Nije ranoranilac

Ruski predsednik ne voli se rano da se budi i ustaje veoma kasno za jednog predsednika države. Kao i svi obični ljudi, dan započinje doručkom. Najdradije jede omlet, ovsenu kašu s voćem, a najviše uživa u jajima od prepelice i domaćem siru. Sve je, naravno, organski i sveže.

Zaposleni koji jede pre njega

Putin ima zaposlenu osobu koja svu hranu koju on namerava da jede, proba pre njega, ne bi li se utvrdilo da hrana nije zatrovana. Nakon što završi sa svojim obrokom, sledi uživanje - šolja kafe.

Voli bazen i teretanu

Kada popije poslednji gutljaj kafe, Putin svakog dana odlazi da pliva u svom bazenu. Plivanje ga opušta od stresa. Njegovi pomoćnici otkrili su da obožava da provodi vreme na bazenu zato što tu razmišlja. Nakon bazena, često ide da trenira s bivšim predsednikom Ruske Federacije, Dimitrijem Medvedevim. Putin je jednom rekao kako više voli podizati utege, nego da radi kardio i vežbe za kondiciju. Nakon što se odmori od teretane, tek oko 17 sati odlazi na posao.

Posao

Budući da kasnije dolazi na posao, pre negošto dođe, njegovi radnici pripreme mu apsolutno sve, a on pregleda spise i obavlja telefonske razgovore. Kada je reč o razgovorima, on se trudi da svaki poziv bude obavljen putem fiksnog telefona. Ne voli tehnologiju i pametne mobilne, a pojedini mediji spekulišu kako se boji prisluškivanja. Inače, svoj posao obavlja od kuće, iz svoje kancelarije.

Noćna ptica

Nikada ne biste pretpostavili da je Vladimir Putin 'noćna ptica'. Ima svog privatnog kuvara koji mu za svaku večeru sprema specijalitete, a najdraže od svega mu je sladoled od pistaća. Ako ima neki dogovoreni događaj na kojem treba da se pojavi, on ostaje do ponoći. Nikada ne pije alkohol, a moglo bi se reći da ga prezire. Kada se ruski predsednik vrati kući, najčešće čita knjige i dovršava posao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs