POGLEDAJTE VIDEO

BIZARNO! MOMENAT KADA SU LJUDMILA I VLADIMIR SAOPŠTILI PRED KAMERAMA DA SE RAZVODE: Ovo je razvod, civilizovan razvod!

Vladimir Putin je bio prvi čovek u istoriji Rusije koji se razveo za vreme mandata. Evo kako je taj momenat izgledao

Lifestyle
Autor:
BIZARNO! MOMENAT KADA SU LJUDMILA I VLADIMIR SAOPŠTILI PRED KAMERAMA DA SE RAZVODE: Ovo je razvod, civilizovan razvod!
Foto: Printscreen/youtube/Zoomin

Bilo je to 2013. godine. Vladimir i Ljudmila su pogledali balet Esmeralda u Kremlju, a zatim izašli pred novinare i rekli im da je njihovom braku došao kraj.

Objava razvoda pred kamerama mnogima je bila bizarna, a pogotovo Ljudmiline rečenice i govor tela.

"Razvodimo se jer se jedva viđamo. Naša deca su odrasla i vode svoje živote. Svi vode svoje živote. Zahvalna sam Vladimiru Vladimiroviču na podršci, uvek ćemo biti prijatelji", rekla je tada Ljudmila. Putin je rekao da su zajedno odgojili divnu decu koja su se obrazovala u Rusiji, a kratki razgovor s novinarima zaključili su rečenicom: "Da, ovo je razvod. Civilizovan razvod."

U vreme kada je razvod objavljen, naveliko se počelo šuškati o Putinovoj vezi s Alinom Kabajevom koju on do dan danas nije potvrdio. Nagađa se da je Kabajeva u međuvremenu postala njegova supruga i da imaju decu.

Ljudmila, nije govorila o Putinu i braku, ali je davala neke izjave koje pokazuju da u njihovom braku nikada nisu cvetale ruže.

"Ne pije i ne tuče me, ali on je vampir koji je iz mene isisao život", rekla je navodno Ljudmila svojoj prijateljici Irene Pietsch. Putin je navodno prema bivšoj supruzi bio toliko hladan da joj je, nakon što je jednom doživela saobraćajnu nesreću, samo poslao cveće u bolnicu. Postoji mnoštvo navoda o tome da je Putin prema bivšoj supruzi bio sve gori što je postajao moćniji.

Iz Rusije su curile informacije da je Putin svoju suprugu s Alinom Kabajevom počeo varati pet godina pre razvoda te da mu je bivša gimnastičarka rodila sina. Svi ti navodi su demantovani nekoliko puta, ali i dalje postoje neki navodi o vanbračnoj deci Vladimira Putina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs