Astrologija

HOROSKOP ZA 5. MART: Danas je magičan dan! Sve što zamislite može i da se ostvari!

Vaga srećna, Jarac umoran, Strelac nervozan, Bik uspešan

Lifestyle
10:16h Autor:

Ovan

Posao: Uz dobru organizaciju i komunikaciju, većina Ovnova danas može dobro izbalansirati neke rekreativne aktivnosti i par vrednih poslovnih dogovora.

Ljubav: Ako imate primedbe i razloge za nezadovoljstvo zbog ponašanja voljenje osobe, bilo bi mudro da raspravu o tome odložite za neki drugi dan.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Bikovi bi trebalo da izbegavaju velika i krupna obećanja, kao i da dobro provere nove poslovne informacije.

Ljubav: Na ljubavno polju čeka vas prilično dobra atmosfera da postojeće partnerske odnose podignete na viši nivo svojim dodatnim angažovanjem.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Blizanci

Posao: Tipični Blizanci danas bi trebalo prvenstveno da se pozabave odmorom psihe i glave, mada ih čeka i dodatno mozganje zbog mogućih komplikovanih vesti.

Ljubav: Novi signali i fine ljubavne vibracije danas bi mogli da dopru do vašeg srca. Bilo bi dobro da povučete i neki konkretan potez.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Vrlo dobre okolnosti i rezultate većina Rakova može očekivati, ukoliko danas svoje aktivnosti usmeri ka saradnji sa osobama koje su povezane sa inostranstvom.

Ljubav: Miran i opušten dan očekuje vas na ljubavnom planu. Nije loš dan da negde otputujete.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Ipak ništa ne forsirajte ove subote, danas je važan i balans između obaveza i odmora. Posvetite se nekom vidu rekreacije, trebaće vam energije za budući period.

Ljubav: Potencijalni višak vremena i energije valjalo bi da usmerite ka ljubavnom polju, jer vas tu čeka par zanimljivih poznanstava.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Ukoliko je nešto ostalo nezavršeno iz prethodnog perioda, povoljan je dan da to završite i ostatak vremena posvetite odmoru.

Ljubav: Budite spremni na kompromis ukoliko naiđete na pomalo neosnovane kritike od voljene osobe.

Zdravlje: Pad energije, dovoljno se odmarajte.

Vaga

Posao: Nije isključeno da vam pristigne neka zanimljiva poslovna ponuda za saradnju o kojoj vredi razmisliti.

Ljubav: Iskoristite povoljne okolnosti i obradujete dragu osobu nekim izlaskom, može i šoping.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Škorpije bi mogle ovu subotu da posvete nekom hobiju ili uživaju u nekoj sportskoj aktivnosti i tako se oslobode nagomilanog stresa.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu neće imati razloga za brigu, a onima koji bi nešto da menjaju povoljnije okolnosti tek slede.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Strelac

Posao: Najviše aktivnosti tokom ovog dana većina Strelčeva mogla bi da usmeri ka proširivanju kruga poslovnih saradnika i otvaranju vrata za ambicioznije projekte.

Ljubav: Moguće je da vam se udvara osoba iz poslovnog okruženja, koja je po godinama dosta starija.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Solidan dan nalazi se pred Jarčevima koji žele uspešno da završe prethodni poslovni ciklus. Ne žurite sa pokretanjem novih ideja i nametanjem svojih stavova, iako vas očekuje dosta komunikacije danas.

Ljubav: Sjajan dan je pred vama ukoliko ste se odlučili da više pažnje i vremena posvetite osobi koja vam se dopada. Uživajte.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

Vodolija

Posao: Solidan dan je pred Vodolijama da malo predahnu od obaveza, i posvete se sebi i aktivnostima koje im prijaju.

Ljubav: Iskoristite dan i iznenadite dragu osobu nekim poklonom ili nekim drugim znakom pažnje. Potrebno vam je više zajedničkih i opuštajućih trenutaka.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: I ovaj dan može doneti tipičnim Ribama dobre rezultate i više razloga za zadovoljstvo, samo uz dosta rasute energije na usputne obaveze koje ih očekuju.

Ljubav: Pokrenite se i budite vi inicijator nekog lepog ljubavnog dešavanja danas. Iznenadite nečim osobu do koje vam je stalo, budite veseli i dobro raspoloženi.

Zdravlje: Osetljivost grla, izbegavajte gazirane napitke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs