Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART: Posvetite se odmoru duše i tela!

Blizanci spremni za težak rad, Strelac uspešan u svemu što naumi, Škorpija tvrdoglavo odbija da prizna grešku

Lifestyle
10:15h Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART: Posvetite se odmoru duše i tela!
Dnevni horoskop za 6. mart 2022. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Većina Ovnova već je spremna za novu radnu sedmicu, pa ovaj dan prvenstveno iskoristite za odmor ili neki vid rekreacije.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje sa zajedničkim dragim prijateljima, ili pak organizujte neki izlazak, prijaće vam društvo pozitivnih ljudi.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Danas bi bilo dobro da smanjite fizičke aktivnosti i posvetite se kvalitetnom odmoru i pripremama za nove radne pobede.

Ljubav: Previše opuštenosti i prepuštanja da stvari idu svojim tokom nije najbolje rešenje. Razmislite o direktnijoj inicijativi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Drugi dan vikenda donosi potencijalno opuštenu klimu za tipične predstavnike Blizanaca. Iskoristite dan za neku rekreativnu aktivnost, šetnju ili druženje.

Ljubav: Određeni zaključci u sferi ljubavi nameću se sami, kao logična posledica preispitivanja i svođenja računa u prethodnih nekoliko dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Tokom ove nedelje Rakovi bi mogli da pokažu neočekivano visok nivo energije i dobar oporavak od prethodnih obaveza. Malo neobavezne rekreacije neće smetati.

Ljubav: Nema naznaka bitnijih promena na vašem ljubavnom horizontu, kao da ste se uspavali.

Zdravlje: Čuvajte se brzopletih pokreta.

Lav

Posao: Za drugi dan vikenda većina Lavova može očekivati razvoj događaja uglavnom u granicama prethodno napravljenih planova.

Ljubav: Višak vremena i energije mogli bi da usmerite na polje ljubavnih odnosa, gde se danas mogu nagovestiti novi počeci.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Device tokom ovog dana nemaju dobru osnovu za bilo kakve konkretne razgovore u vezi budućih poslovnih obaveza. Smanjite napetost i nervozu.

Ljubav: Deo nervoze odraziće se i na sferu ljubavi samo što vas tu čeka i neko prijatno iznenađenje, pod uslovom da budete maksimalno iskreni prema dragoj osobi.

Zdravlje: Obratite pažnju na stres i eventualnu glavobolju.

Vaga

Posao: Slično prethodnom danu, tipične Vage danas očekuje prilično mirna atmosfera i dobra osnova da bez vremenskog škripca naprave plan za buduće obaveze.

Ljubav: Ovo nije loš dan da obavite makar jedan bitan razgovor sa osobom koja se nedavno pojavila na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Ovaj dan za najtipičnije Škorpije, mogao bi da bude malo naporan, pre svega zbog neočekivanih i neodložnih obaveza.

Ljubav: Budite direktni i iskreno saopštite osobi koja vam se dopada svoje namere. Nema razloga za uzdržanost.

Zdravlje: Pažljivo rukujte sa oštrim predmetima.

Strelac

Posao: Drugi dan vikenda Strelčevima donosi veoma interesantne mogućnosti prilikom susreta sa potpuno novim osobama, zainteresovanim za poslovnu saradnju.

Ljubav: Tokom ove nedelje realno je da vas prijatno iznenadi osoba koju ste nedavno upoznali. Proverite osnovne podatke, pre svega o zauzetosti te osobe.

Zdravlje: Osim slabije cirkulacije, nema drugih upozorenja.

Jarac

Posao: Pred tipičnim Jarčevima nalazi se jedan solidan i uglavnom miran dan, bez nagoveštaja bilo kakvih iznenađenja.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju ljubavi, tu su itekako moguća veća talasanja. Budite pripravni, kako bi adekvatno reagovali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Veći deo drugog dana vikenda kod tipičnih Vodolija mogao bi da protekne u znaku kombinovanja i analiziranja najavljenih promena na poslovnom planu.

Ljubav: Procesi određenih promena na bolje na polju emotivno ljubavnih relacija već su vidljivi. Iskoristite ovaj dan i uživajte.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja.

Ribe

Posao: Za najtipičnije predstavnike Riba ova nedelja donosi nekoliko potencijalno zanimljivih poslovnih razgovora, u vezi buduće profesionalne saradnje.

Ljubav: Nemojte previše gledati i razmišljati o budućnosti u sferi ljubavi. Danas je najvažnije da se posvetite i suočite sa aktuelnim problemima.

Zdravlje: Potrudite se da se dobro naspavate.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs