PRELEPA LJUBAVNA PRIČA

ZAVOLELI SU SE NA PRVI POGLED, ALI ŽIVOT IH JE KASNIJE SUDBINSKI SPOJIO: Ljubavna priča Biljane Jevtić i Ace Ilića!

Poznati par pliva zajedno u braku više od 30 godina

Ljubav i zavođenje
Autor:
ZAVOLELI SU SE NA PRVI POGLED, ALI ŽIVOT IH JE KASNIJE SUDBINSKI SPOJIO: Ljubavna priča Biljane Jevtić i Ace Ilića!
Foto: ATA Images / M.M.

Jedan od najskladnijih estradnih parova Aleksandra Ilića i Biljanu Jevtić često viđamo zajedno, a njihova ljubavna priča je i te kako zanimljiva. Kako kažu, zavoleli su se na prvi pogled, a zajedno su prošli mnoge izazove, uspone i padove.

"To je bila ljubav na prvi pogled. Sećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primetio. Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986. kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Posle dve nedelje počeli smo da se zabavljamo i od tada se nikada više nismo razdvojili - rekao je Aca Ilić za “Gloriu”.

Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić
foto: Kurir/Dragan Kadić

Prvi poljubac se desio u kombiju, a oni ne kriju da je početak njihove ljubavi obeležila i ljubomora.

"Sećam se da smo sedeli na prvom sedištu u kombiju i da smo stalno razmenjivali nežnosti. Malo smo se svađali i bili ljubomorni jedno na drugo, ali sve te sitne čarke danas su iza nas. Zapravo, pravi test naše ljubavi bio je kada sam deset meseci čekala Aleksandra da se vrati iz vojske. Ne znam kako sam izdržala, ali sam tada shvatila da se u životu sve može, samo ako je želja dovoljno velika - ispričala je Biljana za “Gloriu” svojevremeno.

Oni i sada uživaju u srećnom i ispunjenom braku, a medijske stupce nikada nisu punili svađama i skandalima.

"Aca je idealan muž pre svega zbog toga što je divan, pažljiv i emotivan čovek koji je privržen porodici, zbog toga što je druželjubiv i što ne zaboravlja važne datume ", rekla je Biljana za medije.

Folk pevač je otkrio da mu se tokom dugogodišnje karijere nikada druga žena nije toliko dopala da bi zbog nje ostavio suprugu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs