STROGA BAKA

Princ Hari šokirao javnost izjavom o kraljici Elizabeti II: Svi paničimo kada je sretnemo! (FOTO)

Biti monarh je privilegija s kojom se retki rode, ali ta funkcija katkad zna da deluje zastrašujuće na okolinu, pa čak i na najbliže članove kraljevske porodice. Princ Hari je nedavno priznao kako i sam dan danas paniči kada na hodnicima Palate ugleda svoju baku, kraljicu Elizabetu II

Vip priča
11:04h Autor:
Princ Hari šokirao javnost izjavom o kraljici Elizabeti II: Svi paničimo kada je sretnemo! (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

U nadolazećem dokumentarcu 'Queen of the World', koji će uskoro izaći na ITV-u, unuk kraljice Elizabete II, princ Hari, razgovarao je sa posetiocima s Kariba koji su posetili Bakingemsku palatu i iskoristio priliku da se našali s njima.

'Vi ste u Bakingemskoj palati proveli mnogo više vremena od mene, a ovde ste tek dve nedelje', rekao je 34-godišnji princ, kako prenosi Telegraf. 'Da li ste već naišli na kraljicu? Ako slučajno naletite na nju u prolazu, nemojte da paničite. Znam da hoćete. Svi mi paničimo!', dodao je kroz šalu britanski princ, ali koliko istine ima u tome tek ćemo saznati.

Princ Hari nije sin princa Čarlsa, iza Dajane je ostala i ćerka: Ovo su najveće teorije zavere o kraljevskoj porodici! (FOTO)

foto: Profimedia

Hari i svi ostali članovi kraljevske porodice učestvovaće u snimanju dokumentarca o kraljici Elizabeti II. i Komonveltu, a javnost se zasigurno najviše radije da vidi Harijevu novopečenu suprugu i vojvotkinju od Saseksa, Megan Markl, koja će takođe biti deo filma.

Vojvotkinja od Veseksa, Sofi i kraljičina ćerka, princeza Ana u dokumentarcu će dati intervju, dok će se Megan, princ Hari i princ Čarls pojavljivati u kadru 'iza scene', komentirišući usputna pitanja o kraljici.

Princ Hari slavi 34. rođendan: Evo kako se miljenik javnosti menjao tokom godina! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako ITV još uvek nije potvrdio detalje o Meganinoj ulozi u filmu, Kris Šip s ITV-a otkrio je da će vojvotkinja od Saseksa u dokumentarcu govoriti o svojoj venčanici i svojoj interakciji s Komonveltom. Meganin svadbeni veo slavio je Komonvelt tako što je na njemu bilo izvezeno cveće svake od 53 zemlje članice.

Dokumentarac će se emitovati neposredno pre Harijeve i Meganine zvanične posete Australiji, Novom Zelandu, Fiđiju i Tongi.

Zašto Megan Markl i princ Hari neće doći na proslavu 70. rođendana princa Čarlsa?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs