LORD IVAR MOUNTBATEN

Skandal u Velikoj Britaniji: U kraljevskoj porodici se priprema prvo gej venčanje! (FOTO)

Čini se kako je 2018. godina idealna za brak, barem ako pitate kraljevsku porodicu. Nakon venčanja godine, onog princa Harija i Megan Markl, za svoj dan iz snova 12. oktobra priprema se i princeza Judžin, koja će se udati za Džeka Bruksbenka, a pre nje drugi put pred oltar će stati i kraljičin rođak, lord Ivar Mountbaten

Vip priča 18.06.2018. - 15:11h Autor: tportal.hr
Kraljica Elizabeta II, Foto: Profimedia

Možda to ne bi bilo ništa preterano zanimljivo da lord Ivar Mountbaten svojim venčanjem neće ući i u istoriju i to kao prvi član kraljevske porodice koji će se venčati sa svojim dugogodišnjim partnerom Džejmsom Kojlom, a do budućeg supruga odvesće ga njegova bivša supruga Peni, s kojom ima tri ćerke.

 

Megan Markl ponovo u centru pažnje: Još jedno kraljevsko venčanje! (FOTO)

 

A post shared by GAG (@amicsgais) on

Pomalo zamršeno, ali i zanimljivo, posebno jer je ovo presedan u kraljevskoj  porodici. Uoči svog venčanja lord Ivar Mountbaten dao je intervju za britanski Dejli Mejl, za koji je rekao:

 

'Zaista sam ovo želeo da uradim, posebno zbog Džejmsa, koji još nije bio u braku. Za mene brak nije važan jer sam već bio u jednom, u kojem sam dobio svoju prekrasnu decu, ali insistiram na ovome jer mislim da je njemu itekako važno. Džejms nije imao stabilan život poput mene, zato želim to da mu pružim."

 

Venčanje će se održati ovog leta u privatnoj kapeli na seoskom imanju lorda Ivara u Devonu, a mladoženja je otkrio i kako mu se njegove tri ćerke izrazito vesele.

 

Čega su sve zvanice morale da se pridržavaju: Mnogima je ovakav protokol zagorčao kraljevsko venčanje! (FOTO)

'Kada sam svojoj najstarijoj ćerki Eli spomenuo venčanje, ona je rekla: "Tata, ne brini, nije to više tako skandalozno. Danas je to sasvim normalno", rekao je lord Ivar, dodavši kako će ceremoniju prisustvovati tek najbliža porodica i prijatelji.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs