Dele ista interesovanja

Princeza Šarlot je već krenula stopama svoje bake Dajane: Svet je sada još više obožava! (FOTO)

Mladi naslednici britanske krune od ranog detinjstva zaokupljeni su raznim hobijima koji se smatraju primerenim njihovom statusu i klasi

Vip priča 06.06.2018. - 13:38h Autor: tportal.hr
Foto: Reuters / Henry Nicholls

Drugo dete i jedina ćerka princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton, princeza Šarlot, već je prava miljenica javnosti. Svakim svojim pojavljivanjem naprosto oduševi, a verujemo kako će je svi zavoleti još više kada saznaju zašto je krenula stopama svoje pokojne bake, omiljene princeze Dajane.

 

Mladi naslednici britanske krune od ranog detinjstva zaokupljeni su raznim hobijima koji se smatraju primerenim njihovom statusu i klasi. Upravo zbog toga sva kraljevska deca kada krenu u vrtić upisuju i dodatnu aktivnost kako bi razvijali svoju kreativnost, ali i sportsku stranu.

 

Princeza Šarlot, srednje dete vojvode i vojvotkinje od Kembridža, u januaru ove godine krenula je u ekskluzivni vrtić Vilkoks, smešten blizu Rojal Albert Hola. Vrtić se godišnje plaća više od 10 hiljada evra za jutarnje, a nešto više od 6 hiljada evra za popodnevne smene. Neke od dodatnih aktivnosti za trogodišnju princezu od tada su, osim igre i grnčarije, poezija i ples.

 

Princeza Šarlot (3), šefica od malih nogu: Evo šta je radila drugoj deci na stričevom venčanju! (FOTO, VIDEO)

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Omiljeni joj je, kako je jednom prilikom otkrila njena majka Kejt Midlton, ples. 'Apsolutno ga obožava', rekla je Kejt.

 

Ljubav prema plesu malena princeza je očigledno nasledila od svoje bake koju nije imala prilike da upozna, princeze Dajane, koja se ceo život bavila raznim plesovima.

 

Još kao dete Dajane je krenula na časove baleta, modernog i džez plesa, a kasnije se kroz svoje kraljevske angažmane neretko znala pohvaliti svojim veštinama. Tako mnogi pamte kako je zaplesala sa glumcem Džonom Travoltom prilikom posete Beloj kući, ali i famoznog performansa s poznatim plesačem Vejnom Slipom u Rojal Opera Hausu u Londonu.

 

Malena princeza Šarlot kao sasvim obično dete: Nestašluci na stričevom venčanju! (FOTO)

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Čak je i njen stariji sin, princ Vilijam, jednom prilikom rekao kako je njegova majka bila izvrsna plesačica.

 

Od ostalih hobija koji se cene unutar palate su još jahanje i polo.

 

Kraljica Elizabeta ljubav prema konjima i danas ne može da sakrije, pa je poznato da joj je najdraži angažman u godini popularna izložba konja koja se svake godine održava u Vindzoru.

 

S konjima je vezana još od ranog detinjstva, kada je s ocem uživala u jahanju. Elizabeta je tu ljubav usadila i svojoj kćeri, princezi Ani, koja je potom isto učinila sa svojom naslednicom Zarom Tindal.

 

Muški deo kraljevstva ipak uživa igrajući polo. Kraljevski sport, kako ga od milja nazivaju, nije zaobišao ni princa Filipa, princa Čarlsa, kao ni njegove sinove, princa Vilijama i Harija. Očekuje se da će i četverogodišnji princ Džordž jednoga dana biti vrhunski igrač ovog plemenitog sporta.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs