Spasonosni preokret

U paklu droge i alkohola bila sa samo 13 godina: Danas je njen život potpuno druga priča! (FOTO)

Dru Barimor je danas jedna od najtraženijih holivudskih glumica, a u svet glume probila se još kao mala devojčica. Iako je poznata po mirnom porodičnom načinu života, glumica se u svom iskrenom intervjuu prisetila koliko je teško i turbulentno detinjstvo imala

Vip priča
19:30h Autor:
U paklu droge i alkohola bila sa samo 13 godina: Danas je njen život potpuno druga priča! (FOTO)
Foto: AP / Nathan Denette

Danas je Dru Barimor brižna majka dve ćerke, koje je dobila tokom braka s glumcem Vilom Kopelmanom, a malo ko se seća njene burne mladosti. Međutim, glumica je u svom poslednjem šokantnom intervjuu opisala svoje teško detinjstvo i odrastanje uz drogu i alkohol.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

U filmskoj industriji našla se još kao 11-mesečna beba, a onda je davne 1982. sa samo sedam godina stekla planetarnu popularnost ulogom u filmu "E.T." Stivena Spilberga.

Muškarci je obožavali, ženama bila uzor: Glumicu uništili alkohol i šizofrenija! (FOTO, VIDEO)

Kao i mnoge mlade zvezde, i Dru se našla u paklu droge, alkohola i izlazaka, a za sve danas krivi svoju majku koja joj nije bila pravi primer i uzor.

"Nemam gotovo nijednu sliku iz detinjstva koja je snimljena kod kuće, jer gotovo nikad nisam bila kod kuće. Majka me stalno vodila sa sobom na žurke. Kad mi je bilo samo šest godina oblačila me kao da sam starica od osamdeset", ispričala je glumica za magazin InStyle.

Od dečka koji obećava do totalnog dna: Droga i alkohol potpuno uništili glumca! (FOTO)

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Dodala je i da je počela da puši kad joj je bilo devet godina, alkohol je probala odmah nakon toga, a sa 13 tvrdi da je već bila i na kokainu što ju je na kraju dovelo i do odlaska u kliniku za odvikavanje.

"Sve što sam znala je posao, drugi život nisam imala. Nisam imala porodicu. Radim otkad znam za sebe. Čudno je to, jer danas me ništa ne bi moglo naterati da izađem iz kuće", kazala je Dru koja se s 14 godina odrekla starateljstva svojih roditelja.

Žarili i palili zlatnim Holivudom: Svako od njih doživeo neverovatnu sudbinu! (FOTO)

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Budući da je bila problematična, u to vreme nije mogla da dobije nove uloge, pa je zarađivala radeći i kao konobarica iako priznaje, to joj nije dobro išlo.

Iako je detinjstvo nije pripremilo za stvaran život koji ju je čekao nakon što je odrasla, ova simpatična glumica je ipak uspela da postane samostalna, svesna i odgovorna žena.

Problematična porodica Megan Markl sprema haos na venčanju: Doći ćemo i ako nas ne pozove! (VIDEO)

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Zato danas svojim dvema devojčicama, petogodišnjoj Oliviji i dve godine mlađoj Frenki pokušava da bude najbolja majka i pravi uzor i uprkos razvodu od supruga priznaje kako je ispunjenija i srećnija nego ikad.

Najlepša ljubavna priča sa najtragičnijim krajem: Slavni glumac nikada nije preboleo suprugu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs