Nije sve u novcu

Skandalozan razvod ćerke Slavice Eklston: Suze, batine, droga, milioni! (FOTO)

Kako se sada čini, razvod Stantovih mogao bi da bude jedan od najskupljih u svetu šoubiza
Celebrities
11:36h Autor:
Skandalozan razvod ćerke Slavice Eklston: Suze, batine, droga, milioni! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šest godina nakon bajkovitog venčanja u raskošnom italijanskom dvorcu Odeskalči razvodi se Petra Stant, ćerka Slavice i Bernija Eklstona, milijardera i bivšeg šefa Formule 1, pišu britanski mediji. Mlađu ćerku tajkuna Eklstona sada čeka gorka borba za starateljstvo nad njihovo troje dece i bogatu imovinu čija vrednost doseže 6,2 milijardi evra.

Par je već angažovao najuglednije advokate za razvode koji će ih zastupati na Visokom sudu u Londonu, a očekuje se da bi ročišta mogla da započnu sledećeg meseca. Njihova vila u Los Anđelesu vredi 179 miliona evra, kuća u londonskoj četvrti Čelzi 113 miliona evra, a to je samo deo bogate imovine koju par poseduje.

Neverovatni detalji njihovog turbulentnog braka isplivali su na jučerašnjem saslušanju, kojeg je zatražila bogata naslednica. Džejms Stant maltretirao je svoju suprugu, bio je nasilan i uzimao je prevelike doze droge tokom njihovog šestogodišnjeg braka. Petra i Džejms imaju troje dece, četverogodišnju Laviniju i dvogodišnje blizance Džejmsa Džuniora i Endrjua.

Slavica i Berni Eklston u očaju zbog zetova: Ćerke su mogle izabrati i bolje! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Biznismen, koji vodi međunarodnu kompaniju sa zlatnim polugama juče se ponašao vrlo sramotno i nepristojno tokom i nakon saslušanja. Na sudu je moglo da se čuje da je Džejms Stant potpisao predbračni ugovor vredan 18 miliona evra. Njegova imovina sastoji se od kolekcije skupocenih vina vrednih 17 miliona evra i dve nekretnine u četvrti Čelzi, od kojih svaka vredi do 4,5 miliona evra.

Napeta atmosfera na saslušanju eksplodirala je kada je Džejms Stant lupio rukom o sto, a zatim napravio pištolj od ruke. Zatim je pokazao na Bernija Eklstona kojega je prigušenim tonom nazvao p***. Potom ga je potapšao po ramenu pre nego što je izleteo iz sudnice.

Skandal trese porodicu Eklston: Zet pod istragom zbog pranja novca, brat mu pronađen mrtav! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bivši šef Formule 1 skočio je sa stolice i hteo da mu uzvrati, ali tu se umešao sudija:

"Gospodine Eklstone, molim vas nemojte mu odgovarati, znam da ste u iskušenju. I nemojte dopustite da se to nastavi van sudnice, dugoročno vam to neće pomoći."

Petra Stant (28) napustila je saslušanje u suzama. Nije nosila burmu. Džejms Stant se zlobno smeškao i pokazivao srednji prst fotografima ispred sudnice.

Petrin uskoro bivši suprug tokom saslušanja koje je trajalo sat vremena sve vreme se podsmehivao, dizao ruke u vazduh, dahtao, a sudija ga je u jednom trenutku upozorio da prestane s takvim ponašanjem.

Njeni advokati su tražili da se Džejms iseli iz njihovog doma u Čelziju kako bi ona s decom mogla tamo da živi. Pritom je advokat skrenuo pažnju na njegovo sramotno ponašanje u poslednje vreme.

Kraj trećeg braka Ace Lukasa: Sonja u čudu šta sve pevač traži od nje!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Stantov advokat tvrdi da njegov klijent priznaje uvredljivo ponašanje i da se kaje. Takođe piznaje većinu navoda vezano za upotrebu droga.

Njegov advokat kaže da je on spreman da se iseli iz kuće ukoliko bi mu se dopustilo da živi u obližnjoj vili koja vredi vrtoglavih 90 miliona evra.

Petra i Džejms svojevremeno su živeli u toj vili na sedam spratova, koja se trenutno prodaje, a u vlasništvu je fondacije koju vodi Berni Eklston.

Sudija je odlučio u koristi Petre Stant i naložio Džejmsu da napusti vilu do petka. Takođe je odbijen njegov zahtev da živi u kući fondacije Eklston.

"Potpuno je očigledno da gospodin Stant ima dovoljno novca da iznajmi kuću ili stan u sledećih nekoliko meseci", rekao je sudija.

Kako se sada čini, razvod Stantovih mogao bi da bude jedan od najskupljih u svetu šoubiza. Do sada se najskupljim smatra razvod medijskog mogula Ruperta Murdoka od Ane Murdok Man 1998. kada se par nagodio za neverovatnih 454 miliona evra.

Bahatost Slavice Eklston u Hrvatskoj: Buka i prašina na sve strane, komšije očajne!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs