slavna glumica

Sećanje na neprežaljenu princezu Leju: Zbog ovih reči nam Keri Fišer nedostaje još više! (VIDEO)

Fišer nikad nije imala dlake na jeziku i njena iskrenost ponekad stvarno nedostaje u ispraznom Holivudu, u kojem je redovno prozivala sve koji su to zaslužili - ali, znala je i da se našali na svoj račun

Vip priča
21:05h Autor:
Sećanje na neprežaljenu princezu Leju: Zbog ovih reči nam Keri Fišer nedostaje još više! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Iako trenutno možemo da je gledamo u poslednjim "Ratovima zvezda", glumica Keri Fišer napustila nas je pre godinu dana, 27. decembra.

Najpoznatija po ulozi princeze Leje, duhovita Keri bila je i još uvek je idol mnogim devojčicama, kao i glumicama koje tek počinju svoju karijeru u Holivudu. Fišer nikad nije imala dlake na jeziku i njena iskrenost ponekad stvarno nedostaje u ispraznom Holivudu, u kojem je redovno prozivala sve koji su to zaslužili - ali, znala je i da se našali na svoj račun.

- Osećam se vrlo zdravo u vezi sa svojom ludošću.

- Molim vas, prestanite da raspravljate o tome da li sam ostarila dobro. Nažalost, to povređuje sva tri moja osećanja. Moje telo nije ostarilo tako dobro kao ja. Popušite nam.

- Da moj život nije smešan, bio bi samo stvaran. A to je neprihvatljivo.

- Ovo je svet muškaraca, a šou biznis je muško jelo, sa ženama velikodušno posutim po njemu poput nekog začina.

- Zameranje drugim ljudima je kao da popijete otrov i čekate da druga osoba umre.

- Stalno mi govore da smršam. Žele da zaposle deo mene, tri četvrtine, ne celu mene. Moram da se rešim te jedne četvrtine nekako. Ona ne sme da bude sa mnom.

Prevarena žena pitala Keri Fišer za savet: Odgovor pokojne glumice se prepričava godinama!

foto: Profimedia

- Ponekad možeš pronaći raj samo na način da se polako odmakneš od pakla.

- Zavidim ljudima koji imaju kapaciteta da sede s drugim čovekom i da misle da su beskrajno zanimljivi. Ja bih radije gledala TV. Naravno, to u jednom trenutku postane jasno toj drugoj osobi.

Najtužnija poruka za kraj 2016: Pas čeka svoju voljenu Keri Fišer da se vrati (FOTO)

- Ponašam se kao osoba koja u atomskom skloništu pokušava da razveseli sve.

- Ako imate izbor između partnerstva i bilo čega drugoga - pogotovo karijere - izaberite partnerstvo. To je jedina stvar koja ima potencijal trajanja.

- Ne želim da moj život imitira umetnost. Želim da moj život bude umetnost.

Bila je ljubavnica oženjenom glumcu: Afera zataškana pre 40 godina!

foto: Profimedia

- Ljudi me stalno pitaju da li sam znala da će "Ratovi zvezda" biti tako veliki hit. Da, znala sam. Svi smo znali. Svi osim Džordža Lukasa.

- Nisi zapravo slavan dok ne postaneš kutijica Pez bombona.

- Moram da prestanem da budem opsednuta ljudskim bićima i da se zaljubim u stolicu. Stolica ima sve što ljudska bića mogu da ponude, i manje, što je očigledno ono što mi treba. Manje emocionalnog fidbeka, manje topline, manje odobravanja, manje strpljenja i manje odgovora. Manje je više. Znači, stolice. Moram da ukrasim svoje srce osećajima za nameštaj.

- Uvek kažem prijateljima, kako god umrem, želim da se o tome izveštava kao da sam se udavila na mesečini i ugušila u svom grudnjaku.

Životna priča Debi Rejnolds: Udavala se tri puta, ali samo nju je iskreno volela! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs