Štedljiva plemkinja

Nosi staru garderobu i pristupačne komade: Za kraljicu Leticiju kažu da je nadmašila Kejt i Melaniju! (FOTO)

Samo u godini na izmaku, suprugu španskog kralja Felipea videli smo u haljini koja košta 6.000 dinara, bluzi vrednoj tridesetak evra i mnogim drugim pristupačnim komadima - i uvek je izgledala savršeno!

Star look
22:03h Autor:
Nosi staru garderobu i pristupačne komade: Za kraljicu Leticiju kažu da je nadmašila Kejt i Melaniju! (FOTO)
Foto: AP / Armando Franca

Bivša novinarka Leticija Ortiz Rokasolano, koja je udajom za kralja Felipea postala kraljica, poznata je po pažljivo biranim odevnim kombinacijama, od kojih je svaka svojevrsna modna vest.

Ova četrdeseetpetogodišnja lepotica svakim svojim pojavljivanjem u javnosti uspeva da nas oduševi, kako činjenicom da čini da pristupačni komadi izgledaju kao da su vredni milion dolara, tako i zbog toga s kakvom lakoćom nosi vodeće modne trendove, piše Glossy.

Predstavljamo vam njene modne odabire koji su nas tokom 2017. godine najviše oduševili.

Haljina sa cvetnim dezenom

Kada se krajem septembra kraljica Leticija pojavila na jednom prijemu u lepršavoj toaleti svetloplave boje koju krasi efektan floralni dezen, mnogi su komentarisali da su cvetni print i vez rezervisani za proleće.

Međutim, ono što nije poznato široj javnosti jeste da je Leticija ovog puta bila korak ispred svih - samo velika i strastvena fashionista zna da su vodeći dizajneri za jesen i zimu 2017. i te kako preporučivali upravo floralni print i motive!

Najlepša čestitka sa španskog dvora: Kralj Felipe i kraljica Leticija u prazničnom duhu! (FOTO)

foto: Profimedia

Efektni kombinezon

Kraljica Leticija održala je krajem oktobra govor na gala večeri priređenoj povodom dodele nagrada za novinarstvo Marijano de Vasija u Madridu, a tom prilikom pojavila se u efektnom kombinezonu bordo boje.

Kraljica Leticija, besprekorna vladarka stila: Jednim detaljem oduševila sve! (FOTO)

foto: Profimedia

Mini haljina koju niko nije očekivao od kraljice

Na 34. dodeli novinarskih nagrada, lepa Leticija pojavila se u elegantnoj haljini koja je iznenadila ne samo špansku nego i svetsku javnost. Naime, ona je ponela kratku belu haljinu sa crnim detaljima koja je smatra veoma smelim odabirom za jednu plemkinju. Reč je o kreaciji s potpisom španske dizajnerke Tereze Helbig, koja datira iz 2008. godine.

foto: Profimedia

Poslovni stil obojen u crveno

Supruga kralja Felipea nedavno je prisustvovala jednom humanitarnom događaju u Madridu, gde se pojavila u jednoj od najmoćnijih poslovnih kombinacija koje smo videli ove godine. U pitanju je savršena odevna varijanta za dane božićnih praznika, budući da je dominantna boja crvena.

Ona je odabrala crveni kaput koji se vezuje tako da naglašava njenu izvajanu figuru, a kombinovala ga je sa crnom rolkom, suknjom kojom dominira crvena boja, seksepilnim crvenim čizmama i efektnom torbicom u - pogađate - crvenoj boji!

Njihov život je bajka: 10 običnih žena koje su se udale za prinčeve! (FOTO)

foto: Profimedia

Suknja stara 13 godina

Kada su Leticija i Felipe u novembru 2017. godine ugostili izraelskog predsednika Reuvena Rivlina, ona je, očekivano, bila zvezda večeri!

Jedan od razloga za to je prelepa suknja sirena kroja koju potpisuje španski dizajner Lorenco Kaprila, koju je kraljica Leticija kombinovala sa crnim topom istog kreatora - i koju je nosila 2004. godine, kada je sa suprugom Felipeom bila u službenoj poseti Njujorku! Tu je bila i tijara Mellerio Floral, uz koju je kraljica ponela svoj najskuplji nakit ukrašen dijamantima.

Kejt Midlton i Megan Markl prvi put zajedno u javnosti: Rame uz rame na božićnoj misi! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs