Zdrav Život

Za tri meseca 11 kg manje: Neverovatna transformacija Dru Barimor! (FOTO)

Njeno putovanje, kako sama priznaje, bilo je izuzetno teško, a iako je morala da uloži veliki trud

Star look
Autor:
Za tri meseca 11 kg manje: Neverovatna transformacija Dru Barimor! (FOTO)
Foto: Profimedia

S mnoštvom fanova na Instagramu, holivudska zvezda Dru Barimor je odlučila da podeli svoj put prema zdravlju i vitkijoj figuri otkrivši da je tokom tri meseca intenzivne fizičke aktivnosti i posebnog režima ishrane uspela da istopi 11 kilograma.

Uz seriju fotografija na Instagramu, zvezda serije "Santa Clarita Diet" je izjavila kako usprkos činjenici da društvene mreže naglašavaju potrebu za fizičkim savršenstvom nije nimalo lak zadatak sebe učiniti prioritetom.

Sa 9 godina pušila i pila, sa 12 se drogirala: Napeta životna priča sa srećnim krajem! (FOTO)

foto: Profimedia

"Kada pogledam Instagram, pomislim kako bi trebalo da budem najbolja moguća verzija sebe, ali većinu vremena nedostaje mi doslednost", priznaje slavna glumica koja je zbog navedenog odlučila da potraži pomoć stručnjaka u misiji dolaska do idealne telesne figure.

Njeno putovanje, kako sama priznaje, bilo je izuzetno teško, a iako je morala da uloži veliki trud, Dru priznaje kako usprkos svemu voli svoje telo "u bilo kom obliku".

U gubitku nakupljenih kilograma, Dru Barimor je pomogla glumica i trener fitnesa Marni Alton uz čije budno oko svakodnevno odrađuje intenzivan trening.

Dru Barimor dala savet svim zaposlenim majkama: Dobro ga zapamtite! (FOTO)

foto: Profimedia

Zbog angažmana u seriji "The Santa Clarita Diet" Dru je morala da izgubi nekoliko kilograma zbog čega se podvrgla raznim dijetama i redovnom vežbanju.

Često je konzumirala i veganske obroke. Ali u svakoj pauzi od snimanja Barimor se opustila i vratila kilograme.

"Uhvati me neka euforija, osećam se kao da nikada nisam jela i onda ne znam šta bih pre uzela. Jednostavno jako volim hranu. Obožavam da putujem svetom upravo kako bih mogla da isprobam raznoliku hranu. Zbog toga se udebljam pre novog snimanja", svojevremeno je objasnila ova slavna glumica.

Dru Barimor oživela najlepše uspomene iz detinjstva: Poznata glumica oduševila svoje fanove! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs