Druga strana priče

Buduća kraljica Kamila Parker konačno progovorila: Šta sam sve ja preživela zbog Dajane!

Vezu s princom Čarlsom Kamila je počela 1971. godine i on ju je već tad upoznao sa nekim članovima kraljevske porodice

Vip priča 04.12.2017. - 14:33h Autor: 100posto.hr
Foto: Profimedia

Od najomraženije osobe u Ujedinjenom Kraljevstvu, Kamila Parker Bouls (70) postala je jedna od najpopularnijih. Danas je vojvotkinja od Kornvola, druga supruga princa Čarlsa (68), ali još je, kaže, ostala prizemna.

 

Nemam vremena da razmišljam o tome hoću li postati kraljica. To je nevažno, živim od danas do sutra i obavljam svoje obaveze. Mislim samo na svoju porodicu”, rekla je Kamila. Kad Čarls postane kralj, ona bi trebalo da dobije titulu “supruga monarha”, ali je ipak odlučeno da će koristiti “princeza od Kornvola”. Baš kao što, kada je postala Čarlsova supruga nije htela da koristi titulu “princeza od Velsa” jer je to bilo Dajanino zvanje.

 

Intimna zabava: Princ Čarls i Kamila proslavili 10. godišnjicu braka!

foto: Profimedia

Vezu s princom Čarlsom Kamila je počela 1971. godine i on ju je već tad upoznao sa nekim članovima kraljevske porodice. Ali, sve se prekinulo nakon što se Čarls vratio sa služenja u mornarici. Nije bilo jasno zašto je veza pukla, mada izvori tvrde kako njihov brak tada nikako ne bi bio moguć. Kraljevska porodica nije smatrala da je Kamila dovoljno dobra da bi bila supruga budućeg kralja.

 

Kamila se udala za Endrua Parkera Boulsa, a Čarls je oženio Dajanu Spenser 1981. godine. Međutim, ubrzo je obnovio vezu sa Kamilom. Njen suprug navodno je blagoslovio njihovu vezu, jer se i sam viđao sa drugim ženama. Godinama je njihova ljubav bila javna tajna, ali sve je u javnosti ispričala princeza Dajana u autobiografiji 1992. godine. Naredne godine intimni telefonski razgovori Kamile i Čarlsa osvanuli su u tabloidima. Tada je Čarls priznao da su obnovili svoju vezu 1986. godine, kad je njegov i Dajanin brak već bio "nepopravljivo razrušen”. Javnost se tada okomila na Kamilu.

 

Dajana otkrila kada je brak sa Čarlsom počeo da propada: Presudio im neočekivani krivac!

foto: Profimedia

Godinu dana praktično nisam izlazila iz kuće. Bojala sam se mržnje javnosti i tabloida koji su me čekali svuda. Nisam mogla nikuda. Vreme sam kratila čitajući i učila sam da slikam. Deca su me izvukla – oni su se ponašali kao da je sve normalno”, rekla je Kamila za “Dejli Mejl”. S Parkerom Boulsom ima dvoje dece, sina Tomasa (42) i ćerku Lauru (39). “Bilo je strašno. Ne bih to poželjela ni najgorem neprijatelju. Moja deca su svaki dan brojala fotoreportere ispred moje kuće koji su se skrivali u grmlju”, priča Kamila.

 

Nakon što su priznali svoju vezu, prvi put su se zajedno pojavili 1999. na proslavi rođendana zajedničkog prijatelja. Čarlsov tim za odnose sa javnošću upustio su se u zahtevan posao - osvetljavanje Kamilinog obraza. Trebalo je naterati ljude da ju zavole. Godinu dana kasnije pratila je Čarlsa na službenom putovanju u Škotsku, a 2001. službeno je upoznala kraljicu Elizabetu II. Bio je to znak da podržava njihovu vezu. Uskoro su počeli da žive zajedno, a nakon veridbe 2005. godine ankete su pokazale da većina Britanaca podržava njihov brak.  Venčali su se 8. aprila iste godine u dvorcu Vindzor. Za njihovo građansko venčanje dozvolu su trebali da daju kraljica, Engleska crkva i vlada, jer su oboje bili razvedeni, a Čarls će, kao kralj biti i poglavar Crkve.

 

Ključni trenutak u životu princa Čarlsa: Od samog početka nije krio koliko ga privlači!

foto: Profimedia

Kamila kaže da je za život u kraljevskoj porodici nužno imati snažan karakter.
Vaspitana sam da se nikad ne žalim i da se nikad ne pravdam. Ne prigovaraj, samo obavi ono što moraš”, kaže Kamila, koja godišnje ima više od 200 službenih pojavljivanja u javnosti, s princom ili bez njega, a i jedna je od najaktivnijih članova kraljevske porodice.

 

Ponekad se probudiš ujutru i misliš da jednostavno ne možeš. Ali jednostavno moraš. Čim staneš s tim ludim rasporedom, izduvaš se kao balon, samo padneš od umora. Mislim da svi živimo na adrenalinu. Ali, ako si pozitivna osoba, možeš napraviti puno toga. Ja sam uvek bila optimistična. Moraš da nastaviš dalje. To je britanski način života”, zaključuje Kamila. Slobodno vreme najviše voli da provodi u čitanju skandinavskih krimi priča ili u gledanju sličnih televizijskih serija, a puno vremena provodi sa svojim psima Bet i Blubel. “Ako ponekad postanem prepotentna, moji prijatelji me smire. Uvek mi kažu da ne budem toliko prokleto umišljena”, kaže Kamila.

 

Bog na nebu, kum na zemlji: Neraskidiva veza srpske i britanske kraljevske porodice!

foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs