Iskreno priznanje

Dajana otkrila kada je brak sa Čarlsom počeo da propada: Presudio im neočekivani krivac! (FOTO)

Tokom sastanka s kraljevskim biografom Endrjuom Mortonom princeza je otvoreno govorila o gorkim implikacijama svoje druge trudnoće
Vip priča
21:06h Autor:
Dajana otkrila kada je brak sa Čarlsom počeo da propada: Presudio im neočekivani krivac! (FOTO)
Foto: Profimedia

U ekskluzivnom razgovoru Dajana, princeza od Velsa, tvrdi da je rođenje princa Harija razočaralo njegovog oca, princa Čarlsa. Tokom sastanka s kraljevskim biografom Endrjuom Mortonom princeza je otvoreno govorila o gorkim implikacijama svoje druge trudnoće. Autor je uključivao transkripte njihovog nefiltriranog razgovora u nedavnom ponovnom izdanju knjige "Dajana: Njena istinska priča – njenim rečima".

Prema Dajani, Harijevo rođenje 15. septembra 1984. godine signalizovalo je početak kraja.

"Čarls i ja bili smo vrlo, vrlo bliski šest nedelja pre nego što je rođen Hari, najbliži što smo ikada bili i što ćemo ikada biti", prisetila se. "Onda, odjednom, nakon što je Hari rođen, naš brak kao da je prošao. Sve je otišlo u odvod."

Zbog nervnog sloma završio kod psihijatra: Princ Hari prvi put o svojim mentalnim problemima!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dajana kaže da je unapred znala pol deteta, ali nije rekla princu Čarlsu jer se nadao ćerki. Tako je i u 2015. godini Čarls priznao da se nada da će njegovo drugo unuče biti devojčica, piše Cosmopolitan.

"Želeo je dvoje dece i želeo je devojčicu", objasnila je. Čuvajući tajnu do kraja, rođenje dečaka došlo je kao potpuno iznenađenje. Ona tvrdi da je njena prva reakcija bila: "O, Bože, to je dečak", a zatim "i ima čak crvenu kosu". Srećom, par se već složio oko njegovog imena. U slučaju dvojice dečaka, odlučili su se za imena Vilijam i Hari. "Alternativa je bila Artur i Albert", objasnila je Dajana.

Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dok princeza kaže da je Čarls "voleo život u vrtiću", rođenje je obeležilo prekretnicu u braku. Rekla je Mortonu da je nakon Harijevog dolaska "nešto u meni zatvoreno", pogotovo jer je njen suprug nastavio svoju aferu.

"Tada sam znala da se Čarls vratio svojoj dami", rekla je Dajana za Kamilu Parker. Dok novo dete donosi radosti i izazove, princeza je kasnije pripisivala bračne probleme vanbračnoj aferi, a ne njihovom drugom sinu.

"Bilo nas je troje u ovom braku, pa je bilo malo gužve", rekla je glasno u intervjuu za BBC 1995. godine. Razdvojili su se 1992. godine, pre zvaničnog razvoda 1996. godine.

Prvo i poslednje Dajanino leto kao slobodne žene: Novi detalji o neprežaljenoj princezi! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs