Isplivali novi detalji

Psihijatri upozoravali kraljicu: Dajana će uništiti dinastiju! (FOTO)

Džon Baten koji je lečio Dajanu je smatrao da je do sada neviđena bolest genetska i da bi Dajana mogla da je prenese na naslednike

Vip priča
17:46h Autor:
Psihijatri upozoravali kraljicu: Dajana će uništiti dinastiju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lekari kraljevske porodice mislili su da princeza Dajana boluje od neobične psihičke bolesti koja bi mogla da uništi dinastiju.

"Imala je česte noćne more i viđala je divovska morska čudovišta", zaključio je ser Džon Baten koji je lečio Dajanu. On je smatrao da je do sada neviđena bolest genetska i da bi Dajana mogla da je prenese na naslednike.

Princ Čarls ronio suze noć pre glamuroznog venčanja: Za sve je kriv jedan čovek! (FOTO)

foto: Profimedia

Da bi stvar bila još gora, princeza Dajan je nekoliko meseci nakon što je rodila Vilijama počela da se bori s bulimijom, teskobom i depresijom. Nivo samopouzdanja princezi Dajani je konstantno padao.

Drogirali je da ne bi bila svesna šta se dešava: Potresni detalji medenog meseca princeze Dajane!

Batenov tim prepisao joj je razne antidepresive, ali time nisu uspeli ništa da postignu. Odlučili su da je pošalju na terapije koje je predvodio psihijatar dr Alan MekGlašan, koji je zabeležio sve što mu je ona ispričala i doneo sasvim drugačiji zaključak od svojih kolega:

"Oni su preterali. Dajana je normalna devojka. Ona nije bolesna, samo ima problem sa svojim osećajima."

Psihijatar MekGlašan je u pismima koja su nedavno objavljena zapisao kako su lekari kraljevske porodice Dajani prepisivali nepotrebne antidepresive, tablete za spavanje i da je podvrgnuta raznim psihijatrijskim tehnikama.

Donald Tramp nije uspeo da osvoji Dajanu: Osvetio joj se na veoma ružan način! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs