Ovo su krili od javnosti

Za stolom su se ponašali kao svinje: Prljave tajne porodice Kenedi! (FOTO)

Džeki Kenedi nikada nije govorila o svom braku, a čak i nakon Džonove smrti je odbila sve ponude da napiše knjigu o životu s njim. Neke stvari su ipak isplivale na površinu
Vip priča 27.08.2017. - 18:28h Autor: express.hr
Foto: Profimedia

Najgori dan u životu Džeki Kenedi počeo je kao sunčani dan, a završio kao tragedija koja nije pogodila samo nju, već celu Ameriku. Ubistvo Džona Kenedija u Dalasu 22. novembra 1963. godine postala je jedna od najpoznatijih scena u modernoj istoriji - Džeki u svom prepoznatljivom roze kostimu, koja se penje preko zadnjeg dela limuzine gde je bilo beživotno telo njenog supruga, samo par sekundi ranije upucanog iz daljine.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džeki se sa decom Kerolin i Džonom mlađim iselila iz Bele kuće 2. decembra iste godine, a od vozača kojeg je imala na raspolaganju je tražila da kad je vozi da izbegava ulice iz kojih može da vidi Belu kuću. Uspomene su bile previše bolne i Džeki nije mogla da podnese čak ni pogled na zdanje u kojem je nekad provodila vreme sa Džonom.

 

Ukleti klan Kenedijevih: Rabin prokleo svu decu da umru pre majke! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nikad nakon ubistva Džeki nije javno govorila o njihovom braku, a sve ponude da napiše knjigu o životu sa njim glatko je odbila. Objavljen je čitav niz njenih biografija, ali ona nije učestvovala u pisanju nijedne. Ali, među svim informacijama i pričama koje su objavljene tokom godina nakon ubistva Kenedija izdvaja se nekoliko stvari o kojima javnost vrlo malo zna.

 

Tako je na primer Džeki planirala da se razvede od Džona, jer više nije mogla da trpi njegove ljubavne afere. Još do medenog meseca je Džon imao pravi harem ljubavnica, a njegovo mesto za orgije bio je hotel u Vašingtonu, Mejflauer. Događaj koji je presudio bila je Kenedijeva proslava rođendana u Medison Skver Gardenu 1962. godine, kada je predsedniku pevala Merilin Monro.

 

Pismo Merilin Monro iz ludnice: Otkriveno u koliko lošem stanju je bila!

 

 

O svojim planovima da bi se razvela pričala je majci, a navodno je Kenedijev otac bio taj koji ju je sprečio da postane prva "prva dama" koja će se razvesti od aktuelnog američkog predsednika. Džonov otac joj je navodno ponudio milion dolara da se ne razvede, na što mu je Džeki rekla: "Koštaće te 20 miliona ako tvoj sin kući donese neku polnu bolest koju je pokupio od svojih kurvi."

 

Najmračnija tajna Kenedijevih: Potresna priča o neželjenoj ćerki! (FOTO)

 

Taj razgovor se vodio nakon što je Džeki jednom iznenada i nenajavljeno banula u njegovu kancelariju, dok je on bio usred oralnog seksa sa sekretaricom Pegi Eš. Kenedi je i pre nego što je postao predsednik imao istoriju seksualnih afera i još dok je bio senator on i Džeki su se stalno zbog toga svađali. Jedne večeri, kada se vratio nakon ko zna kojeg susreta s jednom od svojih ljubavnica, toliko su se posvađali da ih je čula cela ulica. Za Džeki se to završilo tragično, jer ju je baš nakon te svađe Džon, kako bi "oprao" sebe, poslao u psihijatrijsku bolnicu, gde je prošla tri mučne terapije elektrošokovima.

 

Zaveo 13.000 žena: Nema koja slavna lepotica nije bila u njegovom krevetu! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džeki nije volela njegovu porodicu. Jedina osoba od svih Kenedijevih koju je cenila bio je njegov otac. U svojim ranim dnevnicima opisivala je porodična druženja, pa je između ostalog napisala: "Stari Džo je jedini koji zna da se ponaša za stolom. Ostatak Kenedijevih su poput svinja. Tedi i Bobi su se skoro potukli oko toga ko će dobiti više pire krompira."

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ali, nakon Kenedijevog ubistva nije dugo samovala. Imala je vojsku obožavalaca, a pet godina kasnije donela je možda i najbolju odluku u životu - udala se za grčkog milijardera Aristotela Onazisa, koji je bio lud za njom. Ali, u njenom rodnom gradu, kao uostalom i u većem delu Amerike, ta vest je dočekana sa zgražavanjem, poput izdaje. Reakcije su bile slične onim kada je kraljevska porodica saznala da je princeza Dajana u ljubavnoj vezi s Dodijem Fajedom.

 

Osvetničko letovanje joj promenilo život: Džeki više nije mogla da trpi Džonove prevare! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...