Otkriveno

Tajni dnevnici iz Bele kuće: On je imao harem ljubavnica, a ona samo poniženja!

Godinama je odbijala da napiše knjigu o njihovom životu, ali tajne su ipak isplivale
Vip priča
20:42h Autor:
Tajni dnevnici iz Bele kuće: On je imao harem ljubavnica, a ona samo poniženja!
Foto: Profimedia

Najgori dan u životu Džeki Kenedi počeo je kao sunčani dan, a završio kao tragedija koja nije pogodila samo nju, već celu Ameriku. Ubistvo Džona Kenedija u Dalasu 22. novembra 1963. godine postala je jedna od najpoznatijih scena u modernoj istoriji - Džeki u svom prepoznatljivom roze kostimu, koja se penje preko zadnjeg dela limuzine gde je bilo beživotno telo njenog supruga, samo par sekundi ranije upucanog iz daljine.

Džeki se sa decom Kerolajn i Džonom mlađim iselila iz Bele kuće 2. decembra iste godine, a od vozača kojeg je imala na raspolaganju tražila je da, kad je vozi, izbegava ulice iz kojih može videti Belu kuću.

Uspomene su bile previše bolne i Džeki nije mogla podneti čak ni pogled na zdanje u kojem je nekad provodila vreme sa Džonom Kenedijem. Nikad nakon ubistva Džeki nije javno govorila o njihovom braku, a sve ponude da napiše knjigu o životu s Džonom Kenedijem glatko je odbila.

Objavljen je čitav niz njenih biografija, ali ona nije učestvovala u pisanju nijedne. Ali, među svim informacijama i pričama koje su objavljene tokom godina nakon ubistva Kenedija izdvaja se nekoliko stvari o kojima javnost vrlo malo zna.

Foto: Profimeida
Foto: Profimeida

Tako je, na primer, Džeki planirala da se razvede od Džona Kenedija, jer više nije mogla da trpi njegove ljubavne afere.

Još do medenog meseca Džon je imao pravi harem ljubavnica, a njegova rezidencija za orgije bio je hotel u Vašingtonu, Mejflauver.

Događaj koji je presudio bila je Kenedijeva proslava rođendana u Medison skver gardenu 1962. godine, kada je predsedniku pevala Merilin Monro.

O svojim planovima da se razvede pričala je majci, a navodno je Kenedijev otac bio taj koji ju je sprečio da postane prva "Prva dama" koja će se razvesti od aktualnog američkog predsednika. Kenedijev otac joj je navodno ponudio milion dolara da se ne razvede, na šta mu je Džeki rekla: "Koštaće te 20 miliona ako tvoj sin kući donese neku polnu bolest koju je pokupio od svojih ku...".

Merilin Monro nazvala Džeki Kenedi da se pohvali aferom: Ovako joj je prva dama odgovorila!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Taj se razgovor se vodio nakon što je Džeki jednom iznenada i nenajavljeno banula u njegovu kancelariju, dok je on bio usred oralnog seksa s sekretaricom Pegi Eš.

Kenedi je, i pre nego što je postao predsednik, imao istoriju seksualnih afera i još dok je bio senator on i Džeki su se stalno zbog toga svađali. Jedne večeri, kada se vratio nakon ko zna kojeg susreta s jednom od svojih ljubavnica, toliko su se posvađali da ih je čula cela ulica.

Za Džeki se to završilo tragično, jer ju je baš nakon te svađe Džon Kenedi, kako bi "oprao" sebe, nju poslao u psihijatrijsku bolnicu, gde je prošla tri mučne terapije elektrošokovima.

Džeki nije volela njegovu porodicu. Jedina osoba od svih Kenedijevih koju je cenila bio je njegov otac. U svojim ranim dnevnicima opisivala je porodična druženja, pa je između ostalog napisala:

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Stari Džo je jedini koji zna da se ponaša za stolom. Ostatak Kenedijevih su poput svinja. Tedi i Bobi su se skoro potukli oko toga ko će dobiti više pire krompira".

Ali, nakon Kenedijevog ubistva, nije dugo samovala. Imala je vojsku muških obožavatelja, a pet godina kasnije donela je možda i najbolju odluku u životu - udala se za grčkog milijardera Aristotla Onazisa, koji je bio lud za njom. Ali, u njenom rodnom gradu, kao uostalom u većem delu Amerike, ta je vest dočekana sa zgražavanjem, poput izdaje.

Reakcije su bile slične poput onih kada je kraljevska porodica saznala da je princeza Dajana u ljubavnoj vezi s Dodijem. Fascinatan, ali i tragičan život Džeki O opisan je u velikom filmskom hitu Džeki, koju glumi Natali Portman.

Slike gole Džeki Kenedi kriju surovu osvetu: Bahati suprug radio šta je hteo! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs