Svaka čast

Merilin Monro nazvala Džeki Kenedi da se pohvali aferom: Ovako joj je prva dama odgovorila!

Merilin Monro se javno i svuda hvalila činjenicom da može lako da postane prva dama
Vip priča
00:08h Autor:
Merilin Monro nazvala Džeki Kenedi da se pohvali aferom: Ovako joj je prva dama odgovorila!
Foto: Profimedia

Kada je Merilin Monro telefonom nazvali Džeki Kenedi kako bi joj priznala da ima aferu s njenim suprugom, tadašnja prva dama SAD-a samo joj je odgovorila: "Odlično! Iseliću se iz Bele kuće, a ti preuzmi sve probleme!"

Ova i slične tenzije između JFK-a i Džekli u zadnjoj godini života američkog predsednika objavljene su u knjizi Kristofera Andersena "These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie".

Autor u knjizi opisuje kako je Džeki uglavnom bez reči prihvatala "švrljanje" svog supruga s drugim ženama, ali joj je veza sa holivudskom divom najviše smetala.

Slike gole Džeki Kenedi kriju surovu osvetu: Bahati suprug radio šta je hteo! (FOTO, VIDEO)

Merilin je navodno bila uverena kako će Džon Kenedi ostaviti suprugu i oženiti se njome, a svojoj je dobroj prijateljici Džejn Karmen više puta rekla: "Zamisli me kao prvu damu!"

Andersen takođe navodi kako je Džeki osamdesetih godina mrzela Madonu nakon što je njen sin Džon Kenedi Junior bio u kratkoj vezi sa slavnom pevačicom. Njih dvoje su izlazili 1988. godine, a Džeki se jako protivila njihovoj vezi.

Džeki Kenedi se nije sviđao Madonin imidž i stalna provokacija s Crkvom i religijskim motivima, a posebno joj je zamerala što se na naslovnoj strani magazina "Life" slikala odevena kao Merilin Monro. Džeki naime nije mogla podneti nijedan podsetnik na aferu njenog supruga sa Merilin, pa makar to bila i Madona obučena poput ikone Holivuda.

Dan uoči Kenedijevog ubistva, dogodilo se nešto neočekivano: Šta se zbilo u tih 45 minuta leta?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs