Užas

Strava na grobu princeze Dajane: 4 puta pokušali da ukradu njeno telo! (FOTO)

Spekulacije se kreću od morbidnog obožavanja, preko pokušaja da se dođe do basnoslovne zarade ukoliko bi se prodalo nešto njeno
Vip priča 27.07.2017. - 18:41h Autor: express.hr
Foto: Profimedia

Ove godine krajem leta se navršava 20 godina od pogibije princeze Dajane u saobraćajnoj nesreći u Parizu, a njena zvezda ne tamni. Ono što se promenilo u međuvremenu je očigledno priroda obožavanja uspomene na ženu koja se nije najbolje snašla u engleskoj kraljevskoj dinastiji, piše Express.hr.

 

Dan nakon skandaloznog priznanja ubice princeze Dajane: Princ Filip hitno hospitalizovan! (VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ono što je pre bilo status pop-zvezde, sada se, prema rečima njenog brata grofa Čarlsa Spensera, pretvorilo u to da su za 20 godina od njene sahrane, kojekakvi tipovi u četiri navrata pokušali otvore njen grob. Princeza Dajana je sahranjena na ostrvu usred jezera na porodičnom imanju Altorp.

 

Pukla bruka Spenserovih: Potpuno zapušten grob lejdi Dajane na porodičnom imanju! (FOTO, VIDEO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Imali smo četiri pokušaja provale u njen grob za poslednjih 20 godina. Drago mi je da smo svih uspeli da se otarasimo... Napolju ima zaista raznih čudaka, najsigurnije mesto za čuvanje je upravo ovde", rekao je Spenser za Radio 4.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

On nije ulazio u motive onih koji su pokušali provaliti. Spekulacije se kreću od morbidnog obožavanja, preko pokušaja da se dođe do basnoslovne zarade ukoliko bi se prodalo nešto njeno, da ne kažemo deo tela, pa sve do toga da nije nemoguće da su kakvi ekscentrični obožavaoci provalom u grob pokušali da dokažu teorije zavere po kojima princeza uopšte nije sahranjena na tom mestu.

 

Tvrdilo se da je sahranjena na tajnom mestu, da je kremirana, pa da se njen pepeo čuva u porodičnoj kapeli u crkvi Svete Marije device i Svetog Jovana u obližnjem mestu Grejt Brington.

 

Najveće kajanje sinova princeze Dajane: Taj razgovor nikada nećemo zaboraviti! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...