Muž joj uzeo i decu i dušu, ostala bez igde ikoga, pa mu vratila za sav pakao: Danas ona cveta, a on propao do žaljenja

Čuvenoj glumici muž joj oduzeo sve što je mogao, a ona podignute glave nastavila dalje, pa mu se osvetila za sve što joj je godinama činio.

Vip priča
12:27h Autor:
Muž joj uzeo i decu i dušu, ostala bez igde ikoga, pa mu vratila za sav pakao: Danas ona cveta, a on propao do žaljenja
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Čuvena holivudska glumica Nikol Kidman će u četvrtak zvanično napuniti 57 godina.

Nikol je poznata kao Oskarom nagrađivana glumica koja svaku ulogu iznese maestralno, tako da nikada ne ostavi ravnodušnim publiku pokraj velikog platna.

Njena karijera je zaista neverovatna, a filmove u kojima je glumila nikako ne zaboravljamo.

Tom Kruz, Nikol Kidman
foto: Profimedia

Iako je njen profesionalni život vrlo uspešan i "srećan", sa druge strane, njen ljubavni život izaziva više pažnje, a što se tiče toga u kakvom je stanju bio, blaga reč je loše.

Glumica je morala da prolazi kroz težak period dok nije upoznala pravu ljubav svoga života Kita Urbana sa kojim ima dvoje dece. Njihov brak predstavlja pravu nesalomivu tvrđavu i glumica je nekoliko puta isticala koliko joj znači podrška muža.

Ali pre Kita Urbana, Nikol je bila ludo zaljubljena u kolegu glumca Toma Kruza i pristajala je na sve što bi od nje tražio. Toliko da je očajnički bila spremna na sve. Par je od samog početka imao problema da se ostvari u ulozi roditelja, pa su usvojili dvoje dece. Ipak, znajući koliko je Tom želeo i da dobije biološku decu, na sve moguće načine je pokušavala da ostane u drugom stanju.

Prvi put je to bilo kada je imala samo 22, ali je odmah potom doživela spontani, a potom 2001. kada je zapravo i ostvarila veću trudnoću. Međutim, tada to Toma nije zanimalo, a ona je od stresa izgubila bebu.

Nikol Kidman
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Ono što posredi je to da je glumac tražio razvod bez obzira na sve. Nikol su vesti zatekle nespremnu i pokušavala je na sve moguće načine da spreči rastanak, ali je Tom bio neumoljiv. Tada je već debelo zagazio u sajentologiju u koju je uvukao i njihovu usvojenu decu - Izabelu i Konora.

Stvari su se otrgle kontroli nakon razvoda jer je Tom godinama pre, a pogotovo nakon rastanka od Nikol, trovao decu protiv majke. Zbog toga su i odlučili da ostanu pri sajentološkoj crkvi, umesto da žive sa Kidmanovom.

Zbog svega, glumica je godinama bila u veoma lošem odnosu ponajviše sa ćerkom Izabelom, koja sa njom nije govorila 20 godina. Ona je čak konačno i vratila majčino prezime Kidman na svoj Instagram profil.

Samo par godina nakon razvoda od Kruza upoznala je kantri rok pevača Kita Urbana i ušla u vezu, a potom godinu dana kasnije i u brak.

Nikol Kidman
foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

S obzirom na to da je javnost znala za probleme glumice sa plodnošću, sve je iznenadila informacija da je 2008. godine Nikol rodila prvu ćerku Sandej Rouz. Na pitanje zašto joj je dala to ime, Nikol je objasnila da su nedelje bile te koje su najusamljenije nakon razvoda, ali da je upravo Kit taj koji je sve promenio.

1 / 8 Foto: Chris Dyson / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za sve ove godine, slavni muzičar nije krio koliko voli svoju suprugu, a veoma često su bili inspiracija brojnim parovima širom sveta. O lepoj glumici isključivo je pričao u superlativu, a tako je bilo i nedavno kada je prokomentarisao njihov brak i osvrnuo se na njihovo upoznavanje.

"Video sam je i pomislio: ona je van moje lige," započeo je Kit.

"Mi smo danas samo običan par koji rešava stvari u hodu, prolazimo kroz život zajedno i podržavamo se na najbolji način koji umemo dok zajednički podižemo našu porodicu", objasnio je.

Šakira, Tom Kruz
foto: Profimedia

Ovakvim načinom života, sa pravim čovekom pored sebe i decom koju odgajaju zajedno i iskreno vole, Kidmanova je vratila Kruzu za sve što joj je pričinio.

On je ostao bez svoje žene Kejti Holms, a ćerka ga se odrekla i ne priča sa njim uopšte dugi niz godina. Sada se njegova ćerka čak odrekla i njegovog prezimena i ne želi da ga vidi ikada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs