ADRIJANA LIMA FOTOGRAFISANA DOK VEŽBA U PREUSKIM HELANKAMA I BEZ ŠMINKE: Kako to da NIKAKO NE MOŽE DA SMRŠA?

Niko vrednije ne radi na tome da se reši postporođajne kilaže od Adrijane Lime, ali zašto joj to nikako ne polazi za rukom?

Vip priča
08:17h Autor:
ADRIJANA LIMA FOTOGRAFISANA DOK VEŽBA U PREUSKIM HELANKAMA I BEZ ŠMINKE: Kako to da NIKAKO NE MOŽE DA SMRŠA?
Adrijana Lima, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Adrijana Lima viđena je u Njujorku ispred jedne teretane kako vredno vežba kako bi što pre skinula kilažu koju je dobila tokom treće trudnoće.

Dok se nakon prva dva porođaja brzo vratila u top formu, ovaj put to nije slučaj. Manekenka već skoro godinu dana pokušava da vrati svoje telo u normalu, ali joj to nikako ne polazi za rukom.

Adrijana Lima
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Porođaj me je "uništio". Svaki dan je nova borba i svaki dan moram da podsećam sebe da prihvatim svoje novo telo, ali i da uradi sve da svoj izgled dovedem u red. Osećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vežbam i mučim se, ali svaki dan i učim nove stvari o sebi i svom telu u četrdesetima. I to je u redu jer telo u različitom životnom dobu reaguje različito na iste nadražaje", rekla je nedavno Adrijana Lima.

Adrijana Lima
foto: Profimedia

I dok svi očekujemo da se manekenka pojavi na Filmskom festivalu u Kanu, ona je fotografisana u Njujorku dok vežba u bokserskim patikama, uskim crnim helankama i duksu.

Ispod crnih helanki jasno su se ocrtavale noge slavne manekenke, dok je ona nasmejana pokušavala da vežba što vrednije.

1 / 8 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Zašto pojedine žene ne mogu brzo da vrate kilažu posle porođaja, bez obzira koliko se trudile?

Trudnoća traje 9 meseci, što znači da se telo 9 meseci pripremalo za porođaj, skupljajući snagu, hraneći još jedno živo biće. Zbog toga ne treba žuriti sa vraćanjem postporođajne kilaže. Porodilja treba da bude realna i dopusti svom telu da se prirodno reši viška kilaže.

Postoji 6 važnih načina da se telo porodilje reši viška kilograma:

1. Bez stresa

Budite blage prema sebi, ne očekujte čudo od tela. Nešto što se 9 meseci širilo, ne može za par dana da se vrati na staro.

2. Bez dijete

Dijeta nikako ne sme da bude vaša opcija posle porođaja. Vašem telu je potrebno vreme da se oporavi, potrebna mu je snaga... Stoga birajte da jedete kvalitetnu i zdravu hranu.

3. Pijte dosta vode

Voda, nikako sokovi, kafa ili drugi napici. Sve što vam je potrebno je velika količina vode koja će vam pomoći da stvorite dovoljno mleka, koja će hidrirati vaše telo i dati vam energiju.

4. Krećite se

Ako ste u mogućnosti vratite se treninzima, ali i šetnja sa bebom u kolicima uradiće skoro isti posao kao teretana. Šetnja sa bebom topi mnogo kalorija, a koristi oboma.

5. Naspavajte se

Koliko god ste u mogućnosti odvojite vreme da se naspavate. Najbolje se mrša ako je telo odmorno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs