BIL NAJI

VIĐALI SU SE I DOK JE BILA UDATA, TEK SADA PRIZNALA SVETU DA JE ON TAJ: Ko je i kako izgleda MUŽ Ane Vintur?

O njihovoj vezi se pisalo još u oktobru 2021. godine ali sada je povrđeno - Ana ima dečka - i to dečka kojeg celi svet zbog jedne uloge obožava!

Vip priča
Autor:
VIĐALI SU SE I DOK JE BILA UDATA, TEK SADA PRIZNALA SVETU DA JE ON TAJ: Ko je i kako izgleda MUŽ Ane Vintur?
Kako izgleda muž Ane Vintur?, Foto: Jennifer Graylock-Graylock.com / INSTAR Images / Profimedia

Legendarna urednica američkog Vog Ana Vintur sinoć je stigla na Met Gala ruku pod ruku s Bilom Najijem i tako javno potvrdila svoju ljubavnu vezu s britanskim glumcem.

Ana i Bil,su vršnjaci i imaju 73. godine, a prvi put su mediji pisali o njihovoj mogućoj romansi u oktobru 2021. godine , kada su zajedno uživali u nekoliko romantičnih večera u Italiji. Također su viđeni kako se zabavljaju na projekciji njegovog filma "Living in New York" prošlog decembra, a njihov zajednički dolazak na Met Galu sada potvrđuje sva ta govorkanja.

Slavna urednica koja je domaćica ovog događaja gotovo 30 godina, obukla je belu haljinu brenda Šanel visoke mode sa prelepim dezenom, dok se Bil odlučio za jednostavno tamno odelo.

Kreacija koju je Vintur odabrala je haljina napravljena iz više nivoa - uključuje blistave srebrne ukrase kao u zlatne i ljubičaste detalje. Izgled je iskombinovala sa srebrnim cipelama sa štiklama na kaišiće.

Čvrsto se držala za njegovu ruku dok su zajedno pozirali fotografima.

Ana Vintur
foto: Profimedia

Pretpostavlja se da se Ana i Bil poznaju godinama jer je par viđen zajedno na brojnim modnim revijama, u pozorištima i restoranima još od 2015. godine.

Navodno su se zbližili nakon što se Ana razvela od svog partnera Šelbija Brajana s kojim je bila 16 godina, u oktobru 2020. U međuvremenu, Bilova poslednja poznata veza bila je s engleskom glumicom Dajanom Kvik.

Glumci su započeli romansu 1980. i dobili ćerku Meri 1984. Bili su zajedno 28 godina pre nego što su se rastali 2008. godine.

Ana Vintur
foto: Profimedia

Bil Naji je poznati engleski glumac kojeg je cela planeta zavolela u Božićnom filmu"U stvari ljubav" gde igra ostarelog rok muzičara sa karijerom koja se odavno završila i koju pokušava da oživi tako što snima Novogodišnju pesmu.

Met Gala, koji neki nazivaju najvećom modnom manifestacijom, održava se u Metropolitan Muzeju u Njujorku. Svake godine, prvog ponedeljka u maju, najveće zvezde stižu na crveni tepih u svojim najekstravagantnijim i najraskošnijim kombinacijama, od kojih se o mnogima u javnosti i posle dugo priča.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs