saznajte više

ANA VINTUR (71) PONOVO U LJUBAVI: Da li je poznati glumac iz romantičnih komedija osvojio srce čelične lejdi?! (FOTO)

Dečko Ane Vintur dobro je poznat ljubiteljima romantičnih komedija

Šuška se
Autor:
ANA VINTUR (71) PONOVO U LJUBAVI: Da li je poznati glumac iz romantičnih komedija osvojio srce čelične lejdi?! (FOTO)
Foto: Profimedia

Da li je ovo “Ljubav ustvari”? Otkako se prošle godine razvela od drugog supruga, teksaskog biznismena Šelbija Brajana, prva dama američkog magazina “Vog” pod stalnom je prismotrom paparaca koji pokušavaju da saznaju da li se u njenom životu pojavila nova ljubav.

Ko je otopio srce “čelične lejdi” Ane Vintur? Slavni britanski glumac Bil Najhi odavno je “sumnjivo lice”, a njihov nedavni susret u restoranu “Pierluigi”, ni manje ni više nego u večnom Rimu, mogao bi da bude dokaz da su postali više od prijatelja.

Ana Vintur, Bil Naji
foto: Profimedia

Naime, zvezda filma “Ljubav ustvari” i urednica “modne Biblije” godinama se intenzivno druže. Idu zajedno na modne revije, premijere, predstave... Ali, da zajedno putuju po romantičnim evropskim destinacijama – to do sada nije zabeleženo. Bil je u rimski restoran stigao sa crvenim ružama (“that's amore”).

Ana Vintur, Bil Naji
foto: Profimedia

Večera za dvoje, nežni pogledi, kupidoni koji samo što ne lete oko stola... Pao je i zagrljaj, a potom su otišli u nepoznatom pravcu. Na licu uvek stroge Ane Vintur videli smo čak i osmeh.

A to već dosta govori, zar ne?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs