pogledajte

3 STAJLINGA ANE VINTUR U PARIZU: Ovako se oblači žena kada je glamurozna prilika! (FOTO)

Jedna od najmoćnijih žena u modnom biznisu, slavna Ana Vintur, poput brojnih poznatih lica nije želela da propusti modne revije i ove sezone u Parizu

Moda
19:55h Autor:
3 STAJLINGA ANE VINTUR U PARIZU: Ovako se oblači žena kada je glamurozna prilika! (FOTO)
Ana Vintur, Foto: Profimedia

Zahvaljujući globalnoj pandemiji, svečana događanja poslednjih meseci svedena su na minimum. Glamurozni bal Met Gala u Vintur i njujorškog muzeja Metropolitan nije se dogodio drugu godinu zaredom,ali urednica magazina Vog zbog navedenog ne očajava.

U sklopu novog izdanja pariške Nedelje mode, svojom pojavom uveličala je svečano predstavljanje nove linije parfema – produkt saradnje luksuzne francuske kuće Luj Viton i proslavljenog kanadsko američkog arhitekte, Franka Gerija.

MUŽ U ZATVORU, ONA NA CRVENOM TEPIHU: Karla Bruni zablistala u Kanu! (FOTO)

Ana Vintur
foto: Profimedia

Svečano predstavljanje krcato poznatim zvezdama, Ana Vintur ispratila je u sebi svojstvenom stajlingu. Iako može da nosi šta god poželi, jer u prevrtljivom modnom svetu njena je reč poslednja, ova legendarna urednica dugi niz godina ne krije naklonost prema pojedinim modnim komadima, kao ni prepoznatljivoj bob frizuri koju nosi od 14. godine života.

Zanimljiv model haljine s dugim rukavima koji je ukrašavo crno-beli dezen , Vintur je ukombinovala sa svojim omiljenim cipelama u boji kože koje nosi od 1994. godine.

Reč je o modelu visokih sandala s potpisom proslavljenog dizajnera obuće, Manola Blanika, a iako su tokom godina doživele manje promene dizajna, Ani Vintur najdraže su one najsličnije originalu iz 90-ih, s dva ukrštena kaiša koji prolaze jedan kroz drugi, za kakve se i ovoga puta odlučila.

OVAKO SE OBLAČI PRAVA DAMA: Helen Miren (75) u raskošnoj kreaciji opčinila sve prisutne na crvenom tepihu u Kanu! (FOTO)

Ana Vintur
foto: Profimedia

Ana je takođe posetila i modne revije visoke mode Šanel i Dior, pa se za tu priliku takođe glamurozno obukla.

MAJA MASK IMA 72, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 30: Samo jedna navika je zaslužna za njen savršen izgled! (FOTO)

Ana Vintur
foto: Profimedia

(Sti.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs