prelepa

MAJKA JE GLAVNI UZOR U ODEVANJU NAJLEPŠE PRINCEZE NA SVETU: Šarlot Kaziragi još jednom pojavom oduševila modni svet!

Unuka holivudske dive Grejs Keli i ćerka princeze Karoline od Monaka ovih dana postala je glavna atrakcija 15. izdanja konjičkog turnira Monte Carlo International Show

Moda
Autor:
MAJKA JE GLAVNI UZOR U ODEVANJU NAJLEPŠE PRINCEZE NA SVETU: Šarlot Kaziragi još jednom pojavom oduševila modni svet!
Šarlot Kaziragi, Foto: Profimedia

Nakon što je brojne oduševila izdanjem u Šanelovom belom kompletu, novopečena ambasadroka ove poznate francuske kuće ponovo je plenila pažnju od glave od pete obučena u komade s njenim potpisom.

Drugog dana konjičke trke u Monaku, članice slavne kneževske porodice ništa nisu prepustile slučaju kada je reč o stvaranju besprekornih modnih izdanja.

ONE SU SAVRŠENE NASLEDNICE NAJLEPŠE KRALJICE: Leticija je naučila svoje ćerke šta je STIL! (FOTO)

Šarlot Kaziragi
foto: Profimedia

Princeza Karolina od Monaka prisutne je pozdravila u elegantnom, belom kombinezonu s potpisom američkoga brenda Halston, a s kojim se šira javnost bolje upoznala kada je početkom maja na Netfliksu svoju premijeru doživela mini serija o njegovom osnivaču.

U odnosu na princezu Karolinu, koja je plenila elegancijom u belom, njena ćerka, 34- godišnja Šarlot Kaziragi zablistala je u komadima s potpisom francuske modne kuće Šanel kojim je dominirala crna boja.

GOLA LEĐA, ŠLIC, SANDALE NA ŠTIKLU: Hejli Biber prošetala Parizom u sred bela dana i objasnila šta je STIL! (FOTO)

Šarlot Kaziragi
foto: Profimedia

Svojim poslednjim izdanjem u nizu princeza je dokazala sa kojom lakoćom primenjuje aktuelne modne trendove. Odabirom haljine ukrašene logotipom Šanela i retro dezenom dala je do znanja kako ni sama nije imuna na vrući trend odevnih komada inspirisanih 70-ima, kao i trendu udobne obuće.

Svoje crno-belo izdanje kompletirala je modelom elegantnih, ravnih sandala na kopčanje, a modnog pravila "manje je više" držala se po pitanju nakita, šminke i frizure.

Prošle godine ova lepotica plave krvi postala je nova ambasadorka Šanela i ujedno globalno lice za kampanju proleće/leto 2021. , a modnu odanost ovoj francuskoj kući, poput majke, dokazuje godinama.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs