VLASNICA MODE

JOŠ DUGO JOJ NIKO NEĆE NI PRIĆI: Ova žene šeta najekskluzivnije i najskuplje modne komade, direktno sa modnih pista!FOTO

Ana Vintur poznata je kao žena koja vlada modnim svetom, a njeni stajlinzi postavljaju trendove

Moda
Autor:
JOŠ DUGO JOJ NIKO NEĆE NI PRIĆI: Ova žene šeta najekskluzivnije i najskuplje modne komade, direktno sa modnih pista!FOTO
Foto: Reuters / Peter Nicholls

Dugogodišnja glavna i odgovorna urednica najprestižnijeg modnog magazina Vog - Ana Vintur, žena je koja neprikosnoveno vlada modnim svetom već nekoliko decenija.

Strah je i trepet svim modnim kreatorima, na čijim revijama sedi u prvom redu, uvek sa crnim naočarima za sunce i "osmatra"...Jer, kažu da ako Ana izađe nezadovoljna sa revije, ista je unapred osuđena na propast. Ali, ukliko joj se dopadne i model sa te revije ponese u javnosti, budte ubeđeni da će skoro svaka poznata dama uskoro imati isti u svom garderoberu.

Svoju karijeru modne urednice, ali i modne ikone gradila je pažljivo i ne birajući sredstva, tvrde upućeni. Za Anu se tvrdi da je nemilosrdni profesionalac i da uvek dobro zna šta hoće. Tako stoje stvari i kada je njen lični stil u pitanju...

Ana je, razume se, privilegovana da u njen garderober, pravo sa modnih pista, stižu najekskluzivniji komadi garderobe, tašni, cipela, aksesoara najeminentnijih modnih kuća, pa bi se moglo reći da joj je odabir autfita znatno olakšan.

Međutim, Ana nije stil izgradila juče, ona je oduvek bila neko ko se isticao ličnim pečatim, umeo da ponese određeni modni komad, a nikada nije lični stil podredila bilo kom trendu.

Viđali smo je tokom godina u mnogobrojnim fascinantnim modnim kombinacijama, a mi smo izdvojili neke od njih, koje su postale viralne i o kojima se najviše pričalo i komentarisalo.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs