SAZNAJTE VIŠE

CEO SVET MU SE SMEJAO KADA MU JE SUPRUGA JAVNO "NABILA ROGOVE": Ono što je uradila Kamila, ni jednoj NIKAD nije uspelo

Endrju Parker Bouls je javno bio "rogonja"Varala ga je i lagala tokom celog braka ali uspela da održi njihovo prijateljstvo

Vip priča
Autor:
CEO SVET MU SE SMEJAO KADA MU JE SUPRUGA JAVNO "NABILA ROGOVE": Ono što je uradila Kamila, ni jednoj NIKAD nije uspelo
Endrju Parker Bouls i Kamila, Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prvi suprug kraljice supruge Kamile, Endrju Parker Bouls jedan je od 2000 počasnih gostiju koji će se naći na krunidbi svog nekadašnjeg suparnika,kralja Čarlsa III.

Uprkos tome što ga je supruga varala sa članom britanske kraljevske porodice, on je sa njom ostao u odličnim odnosima, baš kao i s ostatkom kraljevske porodice, zbog čega se Britanci ni ne čude da je dobio pozivnicu.

Kamila Parker, Endrju Parker Bouls
foto: Profimedia

Kamila i Endrju su bili u braku pune 22 godine, sve do 1995., a sada će on biti svedok trenutka kada će njegova bivša supruga i zvanično biti okrunjena, zajedno sa svojom životnom ljubavi -kraljem Čarlsom III.

Ovaj trenutak za Parkera Boulsa biće poseban i zbog toga što će njegovi unuci, 13-godišnji Fredi Parker Bouls i Luis Lopes biti počasni gosti na samoj ceremoniji.

- On mnogo toga radi za nju. Svih ovih godina odlaze zajedno na ručkove i uvek su tu jedno za drugo. On je uvek bio, i uvek će biti Kamilin partner u zaverama - rekao je izvor blizak bivšem mužu Kamile Parker, potvrđujući tim rečima njihov neverovatno blizak odnos, uprkos svemu što su prošli.

Kamila Parker, Endrju Parker Bouls
foto: Profimedia

Endrju Parker Bouls već je decenijama rado viđen gost u kraljevskim krugovima, a u mladosti je igrao za Čarlsov polo tim, a princeza Ana je početkom 70-ih godina sa njim bila u romantičnoj vezi. I s njom je ostao u dobrim odnosima i to do te mere da ga je Ana odabrala da bude krsni kum njenoj ćerki Zari.

Kamila Parker, Endrju Parker Bouls
foto: Profimedia

S nadimkom brigadir, kao penzionisani vojni časnik, Endrju Parker Bouls oženio je 1973. Kamilu Čand i zajedno su u braku dobili dvoje dece - sina Toma i ćerjz Lauru. Razveli su se 1995. godine, a već godinu kasnije on se oženio s Rozmeru Pitman. Upravo s drugom suprugom došao je u aprilu 2005. u kapelu Sen Džordža u Vindzoru na venčanje Čarlsa i Kamile.

Rozmeri je preminula 2010. godine, izgubivši dugogodišnju bitku s karcinomom, a od nje se oprostila i Kamila, koja je naravno došla na njenu sahranu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs