Želi da diplomira

Nigde kao kod kuće: Zašto je Katarina Radivojević odustala od karijere u Holivudu?

Dobijanje uloga u projektima strane produkcije ide veoma teško, tako da će se posle godišnjeg odmora vratiti u Beograd da bi snimila nekoliko domaćih filmova
Vip priča
04:32h Autor:
Nigde kao kod kuće: Zašto je Katarina Radivojević odustala od karijere u Holivudu?
Foto: Kurir

Glumica koja se proslavila ulogom Zone Zamfirove, Katarina Radivojević, neće više snimati filmove u Americi, jer je odlučila da završi Fakultet dramskih umetnosti i dobije stalni angažman u nekom od beogradskih pozorišta.

Sve o drugom delu filma Zona Zamfirova pročitajte OVDE.

"Katarina je odustala od karijere u Holivudu. Dobijanje uloga u projektima strane produkcije ide veoma teško, tako da će se posle godišnjeg odmora vratiti u Beograd da bi snimila nekoliko domaćih filmova „Zona mrtvih 2“ i „Plava krv“ i posvetila se završetku studija. Verovatno ćemo je opet gledati kao sudiju u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“ - kaže izvor blizak glumici.

Izvor je naveo i da je do sada Katarina položila sve ispite, a preostaje samo još da odigra diplomsku predstavu.

"Mnoga pozorišta su zainteresovana da se taj tekst posle premijere igra na njihovoj sceni. Reč je o ženskom komadu i priči u kojoj bi partnerka trebalo da joj bude njena dobra drugarica i koleginica sa klase, Marija Vicković. Vrlo rado bi je kao članicu svog ansambla videlo Narodno pozorište i Beogradsko dramsko" - ispričao je izvor.

Kako je Katarinu Radivojević napao manijak, saznajte OVDE.

Talentovana glumica, podsetimo, zapostavila je studije zbog angažmana u projektu Zdravka Šotre. Angažmani i popularnost koju je stekla odvukli su je od studija i ona jedina iz svoje klase nije stekla zvanje diplomirane glumice.

Inače, Katarina je zavolela sedmu umetnost u dramskoj grupi Mike Aleksića, iako u tome nije imala podršku roditelja, a njen prvi susret sa kamerom bila je uloga Sonje u kultnoj seriji „Policajac s Petlovog brda“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs