božanstvena

MUŽ JU JE VARAO DOK SE PORAĐALA: Zbog očeve strogoće dugo je SKRIVALA LICE, a onda je svet otkrio njenu NESTVARNU LEPOTU

Životna priča glumice, Izabel Ađani, koju je muž varao dok se porađala prepuna je zanimljivih detalja, uprkos tome što je privatnost vešto čuvala za sebe.

Vip priča
18:23h Autor:
MUŽ JU JE VARAO DOK SE PORAĐALA: Zbog očeve strogoće dugo je SKRIVALA LICE, a onda je svet otkrio njenu NESTVARNU LEPOTU
Životna priča glumice koju je muž varao dok se porađala, Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia4

Glumica Izabel Ađani svojim zanosnim izgledom oduvek ostavlja bez daha. Neguje damski stil po kojem je prepoznatljiva, a daleko je od savremenih standarda lepote. Proslavila ju je uloga kraljice Margo, a takođe je imala više zapaženih uloga.

Osim toga što je lepotom očarala svet, nestvarna Izabel može se pohvaliti i neverovatnim talentom - u karijeri je ovenčana čak pet puta francuskom Cezar nagradom, a upravo je u Kanu davne 1981. godine osvojila dvostruku nagradu za najbolju žensku glumicu.

Izabel Ađani
Izabel Ađanifoto: Profimedia

Uprkos tome što se dugo nije pojavljivala u javnosti, prošle godine je dominirala crvenim tepihom na Kanskom festivalu i pokazala da njena lepota ne zna za vreme.

Njena lepota dobila je i zvaničnu potvrdu pre nekoliko godina, kada je prestižni magazin "LA Tajms" objavio je listu najlepših žena u filmskim ostvarenjima, a prvo mesto zauzela je upravo Izabel Ađani.

Svoj privatni život oduvek je čuvala za sebe, međutim skandali koje je imala uvek su isplivali u javosti.

Glumica je rođena braku između Alžirca i Nemice, a sama je istakla da je ljubav njenih roditelja bila "nemoguća", ali ona prava, magična, kakva se dešava jednom u 1000 godina. Zbog velike ljubavi koju je osećala prema njenom ocu, njena majka ostavila je tadašnjeg supruga i dvoje male dece i nije se pokajala do poslednjeg dana svog života. Međutim Izabel nije imala razumevanja za svoju majku, te je često osuđivala njenu odluku.

Uprkos tome što je detinjstvo provela u siromašnom predgrađu Pariza, u četvri koja je bila prepuna bande, Izabel je poprimila duh Pariza što se prvenstveno ogleda u njenom stilu oblačenja, po kojem su Parižanke nadaleko poznate.

Izabel Ađani
Izabel Ađanifoto: Profimedia

Njen otac bio je strog i konzervativan, a Izabelu je terao da naporno uči i neprestano čita, učeći je da se čak ni ne gleda u ogledalo, kako ne bi razvijala taštinu.

Glumica jejednom prilikom istakla kako joj je bilo potrebno 15 godina redovnih terapija kod psihologa da bi prihvatila i shvatila svoju lepotu. Kada je imala samo 14 godina stvari su se promenile - primetio ju je čuveni filmski agent na ulicama Pariza i ona je dobila svoju prvu ulogu... Sve drugo je istorija.

Turbulencije na ljubavnom planu

Ono što je ovu divu učinilo još intrigantnijom i zanimljivijom javnosti jeste njen ljubavni život - buran, neverovatan, obojen prevarama, iznenadnim krajevima, i silinom emocija. Izabela je imala samo jedan zvaničan brak, ali ukupno osam ozbiljnih i velikih ljubavi, mada samo jednu pravu, i još ko zna koliko platonskih i prolaznih.

Izabel je šest godina bila u vezi sa trostrukim oskarovcem Danijelom Dej Luisom, sa kojim ima i sina, a koji ju je ostavio trudnu, i to bez ijedne reči oproštaja. Nikada joj čak nije ni rekao da je došao kraj njihovoj vezi. U trenutku kada se porađala, on je uživao u aferi sa Džulijom Roberts.

Danijel Dej Luis
Danijel Dej Luisfoto: Profimedia

"On je ljubav mog života. Završilo se jer je bilo nemoguće, nepojmljivo snažno. Naša ljubav je bila kao neizlečiva bolest. Jedan pogled na njega i znate da je to čovek spreman da izazove bol u vama. Nije mogao da odvoji role koje je igrao od stvarnog života. Često se ponašao kao da nije deo ove planete, prepuštajući se junaku koji je igrao. Imali smo strast u najčistijoj formi, a tako nešto uvek je osuđeno na propast. Bili smo ljubav o kakvoj se piše u klasičnim romanima. Uništilo nas je to što sam dozvolila da on bude centar mog života", ispričala je Izabel mnogo godina nakon razlaza.

Izabel Ađani
Izabel Ađanifoto: Profimedia

"Napravila sam ozbiljnu grešku u životu - žene ne treba da budu doktori u svojim vezama. Ja sam spašavala svoje muškarce, a oni su posle gradili svoju sreću sa drugima. Gledali su me kao psihologa. Muškarci ne vole žene koje ih vide slabe, u njihovim najgorim danima. Ne mogu da podnesu žensku snagu. Mrzeli su moju ljubav koja ih je činila slabim i ranjivim", objasnila je Izabela jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs